XS
SM
MD
LG

Vladavić uz Jedinstvo

Vladimir Todorović i Admir Vladavić

Admir Vladavić nekadašnji reprezentativac BiH posetio je fudbalere Jedinstva iz Brčkog i dao podršku klubu iz distrikta za narednu sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske. Bivši prvotimac mostarskog Veleža i sarajevskih Željezničara i Olimpika, te internacionalac u Slovačkoj, Austriji, Malti… odličan je prijatelj sa Vladimorom Todorovićem, direktorom Brčaka.

-Jedinstvo se kao i mnogi klubovi u BiH nalaze na raskrsnici i ovo što je urađeno za kratko vreme daje nadu da će Brčko dobiti stabilan i uspešan fudbalski kolektiv koji bi u dogledno vreme mogao da zakuca i na premijerligaška vrata. To što direktor Todorović i trener Nusret Muslimović rade pokazuje da imaju viziju i sjajan su tandem. Brčko kao fudbalski centar to svakako zaslužuje. Moji prijatelji u Jedinstvu i ono kao klub imaće punu podršku od mene – rekao je Admir Vladavić koji je inače 1982. godine rođen u Ljubinju.

Prvi operativac brčanskog prvoligaša Vladimir Todorović bio je radostan zbog posete i podrške prijatelja kome se zahvalio.

-Dugo se poznajem sa Admirom, u prošlosti smo prolazili kroz razna iskušenja i ovim putem mu se istinski i iskreno zahvaljujem na svim lepim rečima koje je rekao na račun našeg kluba. Baš tako, nastojaćemo da napravimo stabila i respektabilan klub u svim sektorima, takmičarskog, organizacionom, infrastrukturnom, finansijskom… Pred nama je godina velikih izazova u kojima Jedinstvo određuje svoju dalju sudbinu i put. Vek postojanja je iza nas, a u narednom moramo da budemo još bolji i uspešniji – istakao je Vladmir Todorović.

I u novoj sezoni Prve lige Republike Srpske Jedinstvo će utakmice kao domaćin igrati na igralištu Lokomotive, jer Gradski stadion ne ispunjava uslove FSRS. Preema rečima Todorovića od jeseni će početi radovi na ovom sportskom zdanju uz finansijsku podršku Vlade Distrikta Brčko.


Jedinstvo 1 : 1 Kozara
Željezničar Sport Team 1 : 1 Slavija
Tekstilac 1 : 3 Modriča Alfa
Krupa 2 : 0 Rudar Prijedor
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Krupa 14 12 2 0 38
2 Rudar Prijedor 14 8 3 3 27
3 Kozara 14 6 4 4 22
4 Željezničar Sport Team 13 4 4 5 16
5 Modriča Alfa 13 4 2 7 14
6 Tekstilac 13 3 4 6 13
7 Slavija 13 2 7 4 13
8 Podrinje 13 3 4 6 13
9 Jedinstvo 13 2 2 9 8