XS
SM
MD
LG

Vukanović sačuvao Leotar

ŠAMAC – Fudbaleri Borca i Leotara odigrali su izvanrednu utakmicu, a svi golovi padali su sa „bele tačke“. Prvo je Aleksa Stajić sapleo Asifa Čauševića, a Joco Stokić sa penaltika doneo domaćinu prednost. Onda je u 84.minutu arbitar dosudio kazneni udarac za goste, Šamčani se bunili, smatrali su da prekršaja nije bilo. Međutim, Nikola Medan je udarac sa 11 metara pretvorio u pogodak.

U rulet seriji kod domaćih su pogodili Jovan Vujanić i atraktivno Igor Susaković, a kod gostiju Nikola Medan, Igor Ateljević,Aleksa Stajić i golman Mićo Vukanović. On je i junak meča jer je zaustavio udarce sa „kreča“ Dušana Bijelića i Miloša Ilića. Zaslužen uspeh Trebinjaca, ali da u fudbalu svi mogu da slave, uspeh su zaslužili i Šamčani.

Srećniji će u sledeću rundu...

1/16 finala Kupa RS:

Borac Šamac – Leotar  1:1 (0:0), penalima 2:4

Stadion: Gradski. Igrano bez prisustva publike. Sudija: Stefan Maletić(Bijeljina)6,5. Strelci: Stokić u 72.minutu za Borac(11 metara), Medan u 84.minutu za Leotar (11 metara). Strelci za Borac sa 11 metara: Vujanić i Susaković. Strelci za Leotar sa 11 metara: Medan, Ateljević, Stajić, Vukanović.

BORAC: Đurić , Vujanić , Stokić (Božić ), D. Maslić  , Pivašević (Stanković ) , Čaušević , Galešić (Ilić ), Susaković , Perić (Marčeta ), Zurapović (Marinković ),Bijelić .

LEOTAR: Vukanović , Skulić , Spaić  , Šešelj (Polić ), Paranos (Koprivica), Medan , Đurić (Đurić ), Stajić , Ateljević , Aćimović (Šetka ), Sekulović  (Šipovac ).

Igrač utakmice: Mićo Vukanović (Leotar) .