XS
SM
MD
LG

Biramo najboljeg trenera Republike Srpske, uključite se i Vi

Godina iza nas bila je prepuna izazova, a sport je malo pomaknut u drugi plan. Ipak, i pored toga bilo je rezultata i utakmicama kojima se naši sportisti mogu podičiti.

Naš portal će ove godine po prvi put birati najboljeg trenera Republike Srpske, a u sam izbor moći ćete da budete uključeni i Vi koji ćete davati svoje prijedloge u Facebook komentarima sa obrazloženjem zašto baš taj trener zaslužuje da bude izabran. Napomena, biramo trenera koji u ovom trenutku radi u jednom od klubova iz Republike Srpske.

Žiri je sastavljen od novinara našeg portala, a predsjednik žirija je legenda Tomo Marić. U njegovom sastavu su još Dragiša Ćorsović, Slavko Basara, Slađan Jeremić, Stefan Papaz, Tatjana Golijanin, Slobodan Živanić i Danijel Vuksanović.

U konkurenciji za najboljeg trenera svakako su Dragan Bajić koji sa Igokeom ove jeseni bilježi fantastične rezultate, kako u ABA ligi, tako i u FIBA ligi prvaka. Boris Savić je Rudar iz Prijedora vodio do jesenje titule u Prvoj ligi Republike Srpske. Tu su, naravno, i trener RK Borac Mirko Mikić, kao i sada već bivši trener Borca, Vlado Jagodić. 

Marko Šćekić je košarkaše Borca vratio u elitni rang bh. košarke, a Branko Mišić je još jednom sa klupe sjajno vodio odbojkaše brčanske Mladosti. Pomenućemo i Smaila Pezerovića koji nastavlja sa uspjehom da vodi Bimal Jedinstvo. Darko Kosić radi sjajan posao sa košarkašicama banjalučkog Feniksa, a svakako tu je i Dragana Svitlica koja odlično vodi banjalučki ŽKK Orlovi. Kada smo kod košarke, pomenimo i trenera KK Leotar, Miru Vukoja.

Na kraju, mi ćemo pomenuti još i trenera KMF Policajac, Srđana Tomaševića, koji je osvojio titulu prvaka Republike Srpske i sa Policajcem sada igra debitantsku sezonu u Premijer ligi BiH, a vi, ukoliko smatrate da još neko zaslužuje da uđe u uži izbor, slobodno preporučite.