XS
SM
MD
LG

FA kup: Siti i Čelsi sigurni, četveroligaš izbacio Lids

Foto: Man City

Fudbaleri Mančester Sitija savladali su Birmingem sa 3-0 u trećem kolu FA kupa.

Siti je sjajno otvorio susret i od starta je bio bolji rival. Bolju igru krunisali su vodstvom a strijelac je bio Bernardo Silva. Na 2-0 povisio je Portugalac svojim drugim golom. Do kraja prvog poluvremena, Siti je dao i treći gol a strijelac je bio Foden. U nastavku je Siti čuvao prednost i rutnski su priveli meč kraju.

Dalje je prošao i Čelsi, koji je sa 4-0 savladao Morkamba. Čelsi je imao opciju samo i samo pobjede protiv niželigaša. Od starta su krenuli sjajno te su golom Maunta poveli sa 1-0. Do kraja prvog poluvremena duplirali su prednost a drugi gol dao je Verner. U nastavku susreta, Hadson-Odoio je pogodio za 3-0. Do kraja susreta Čelsi je dao još jedan gol a strijelac je bio Havertc.

Na veliko iznenađenje, Lids dalje nije prošao. Savladao ih je četveroligaš Krauli sa 3-0. U prvom poluvremenu nije bilo golova. U nastavku susreta, Krauli je demolirao Lidsa. Golove su postigli Tsarola, Nedesan i Tarnklif. Do kraja susreta nije bilo promjene rezultata i četveroligaš je došao do velikog rezultata.