XS
SM
MD
LG

U pripremnom ciklusu ''traktoristi'' će odraditi 26 treninga i odigrati osam mečeva

Nebojša Jandrić novi trener IMT-a, foto: lična arhiva/facebook.com/nebojsa.jandric.3

Novi trener IMT-a, Nebojša Jandrić, obavestio nas je o planu i programu rada ’’traktorista’’ u pripremnom periodu.

- Planirano je da se odradi 26 treninga i 8 utakmica, od kojih su dve u duplom programu, tj. u dva tremina ćemo odigrati po dve utakmice, kako bi se zadovoljila minutaža za sve igrače.

Trenažni proces će se sprovesti na našem stadionu, a što se tiče utakmica, prva je na redu u subotu protiv  Stepojevac Vage, projektovana više kao trening utakmica. Zatim od srede sledi  Železničar (Pančevo), Kabel, Javor Matis, OFK Žarkovo, Loznica, i dva pomenuta dupla programa sa Kolubarom i Omladinacem iz  Novih Banovca, kao i generalna proba protiv Sloge iz Požege, odnosno Brodarca.

Što se tiče dolazaka, za sada su nam se priključili igrači iz filijale Stepojevac Vage, za koje je procenjeno u prethodnom periodu da zaslužuju da se oprobaju u prvom timu IMT-a. To su golman Vukmirović, igrači Rosić, Aćimović, Todorović, Ilić i Markov, kao i talentovani omladinci Janićijević i Đuković. Od novopridošlih tu su golman Katić (Budućnost Dobanovci) i Purić (Studentski grad).

Stručnom stabu su, na moje veliko zadovoljstvo, priključeni Goran Dragoljić i Marko Bajić, što će uveren sam obezbediti dodatni kvalitet u sprovođenju planiranog.

Nadamo se uspešnim pripremama, uz dobro zdravlje i pozitivnu radnu atmosferu iz koje će proizaći i rezultati u skladu sa ambicijama i renomeom kluba, kao i ličnim ambicijama stručnog i igračkog kadra - poručio je novi strateg novobeogradskog prvoligaša.