XS
SM
MD
LG

Ivanjičani smešteni u Novim Banovcima, treniraju u Staroj Pazovi

Fudbaleri Javor Matisa vredno treniraju u Staroj Pazovi - foto: fkjavor.com

Visok snežni pokrivač i hladno vreme uticali su da fudbaleri Javor Matisa napuste Ivanjicu i presele se u "topliji" deo Srbije, u Nove Banovce. Nisu Ivanjičani kao većina superligaša otišli put Turske, pre svega zbog velikih troškova, i za njih su pripreme u Sportskom centru, u Staroj Pazovi ravne južnom podnevlju. Doduše zima se bar privremeno povukla i najvaljuje se otopljenje snežnog pokrivača što ide na ruku igračima trenra Igora Bondžulića. Pored Dunava biće stacionirani do 30. januara, i poslednju nedelju radiće na stadionu u Ivanjici.

Prelazni rok za Ivanjične je praktično završen, mada po rečima Bondžulića svaki kvalitetni igrač koji može da se uklopi u koncepciju igre Javor Matisa je dobrodošao. Od pojačanja pristigli su golman Velimirović iz Kolubare, Vico i zadnji vezni Dukure iz Francuske. Ivanjicu su napustili kapiten Piščević, Mijailović, Mladenović i Župić.

Dok budu stacionirani u Staroj Pazovi odigraće četiri prijateljske utakmice, prva je sutra protiv Brodarca, lidera Srpske lige, Beograd.