XS
SM
MD
LG

Završeno dvodnevno okupljanje pionira Republike Srpske u Palama

Reprezentacija Republike Srpske na Palama

Iza reprezentacije mlađih pionira (“U-12”) Republike Srpske su dva uspješna dana priprema održanih na terenu Fudbalskog kluba Olimp u Palama, a poslije dva odrađena treninga danas je odigrana i utakmica protiv selekcije sarajevsko-romanijske regije.


Igralo se tri pua po 25 minuta, a selektor Veljko Cvijetinović je isprobao tri varijante ekipe, sa 18 igrača koliko ih je imao na raspolaganju. Republika Srpska je zabilježila sve tri pobjede, najavivši dobru formu pred nastup na međunarodnom turniru “Mance kup” u Beogradu od 18. do 20. juna na kojem će nastupiti u ovom uzrastu, dječaka rođenih 2009. godine.


U prvoj utakmici Republika Srpska je rivala savladala sa visokih 7:0, strijelci su bili Aleksandar Šarčević 3, Matej Strika 2, Andrej Pejaković i Matej Deket, a igrala je u sastavu: Andrej Bobar, Miljan Kecman, Nikola Tešić, Matej Strika, Andrej Pejaković, Veljko Savanović i Matej Deket. U drugom susretu reprezentacija Srpske je pobijedila 1:0, gol je postigao David Janković, a sastav je ovako izgledao: Mihailo Lukić, Danijel Todić, Damjan Berjan, Veljko Savanović, Maksim Lučić, David Janković i Matija Dursun. U trećem meču selekcija sarajevsko-romanijske regije je povela, a Republika Srpska je preokrenula rezultat i slavila rezultatom 3:1. strijelci su bili: Andrej Pejaković, Matej Deket i Nikola Tešić, a igralo se u sastavu: Luka Dukić, Đorđe Stanimirović, Stefan Šešlija, Aleksandar Šarčević, Andrej Pejaković, Matej Deket i Nikola Tešić.
Pored selektora Veljka Cvijetinovića u stručnom štabu za ovu reprezentativcu akciju pored njega bili su još: pomoćnici Oleg Ćurić, Vedran Sofić, Bojan Jamina, trener golmana Marko Reljić, fizioterapeut Dalibor Vujić i sekretar stručnog štaba Zoran Vujat.