XS
SM
MD
LG

Crno - bela dominacija

Šamčani sa priznanjima

ŠAMAC – Fudbaleri Borca su na najlepši način okončali sezonu, uspehom. U finalu fudbalskog Kupa OFS Šamac savladana je Crvena zvijezda iz Obudovca sa 4:1, a da nije prestrogo isključen Aleksandar Ćosović taj trijumf mogao je biti i uverljivi. Takođe je čudno da je golman gostiju Stefan Tešić istrčao izvan kaznenog prostora, zahvatio loptu rukama onda kada je ličilo daće Šamčani postići pogodak. Ako se loš dan nesigurnog delioca pravde može zanemariti, onda se za borbu i sadržajnost igre može odati priznanje. Domaćin se namerio na žilav tim iz Obudovca. Na kraju je predsednik OFS Šamac Simo Varadinović uručio pehar fudbalerima domaćeg tima.

Bila je to dominacija „crno – belih“ iz Šamca.

Finale OFS Šamac: Borac – Crvena zvijezda 4:1 (1:1)

Stadion: Gradski. Gledalaca: 150. Sudija: Stojan Blagojević(Šamac). Strelci: Ilinčić(ag) u 32., Zurapović u 51.,Marčeta u 86.i Ilić u 90.minutu za Borac, a Pivašević (jedanaesterac) u 5.minutu za Crvenu zvijezdu. Žuti kartoni: Đurić, Bijelić, Ćosović(Borac), Tešić (Crvena zvijezda). Crveni karton: Aleksandar Ćosović (Borac) u 45.minutu.

BORAC: Đurić, Stanković, Stokić, Ilić, Marčeta, Ćosović, O.Perić(od 69.min.Dujmušić), Nišić(od 46.min.Zurapović), Z.Perić, Majić, Bijelić.

CRVENA ZVIJEZDA: Tešić, Perkanović(od 54.min.St.Pivašević), Jelisić, Ignjatović, Kojić(od 67.min.Jevremović), Doveden, Josipović, Si.Pivašević, Šarić, Ilinčić, Savić(od 84.min.P.Radić).

Igrač utakmice: Miloš Ilić (Borac).