XS
SM
MD
LG

Kupi kartu pomozi Radniku

U Futsal klubu iz Bijeljine spremaju se za novu sezonu. O dosadašnjim aktivnmostima oglasili su se na svojoj Fejsbuk stranici:

Ljetnja pauza traje, lopta se još nije počela kotrljati ni na velikim terenima (ako izuzmemo Premijer ligu BiH), a u ekipi KMF "Radnik-Siti" se sklapa igrački kadar za narednu sezonu. Uspješna prethodna sezonu i titula prvaka Druge futsal lige RS je samo podstreka da naša ekipa nastavi i u narednoj sezoni, tako gdje smo stali. Nakon kapitena Cvijetina Pavića, agilna uprava obavlja razgovore sa ostalim igračima iz prošlogodišnje ekipe, a ujedno radi i na dovođenju eventualnih pojačanja.

Juče je obavljen razgovor i na obostrano zadovoljstvo vjernost našoj ekipi je produžio Miljan Odžaklić, jedan od nosilaca igre iz prethodne sezone.

Miljan je bonus igrač (2001. godište) i prilikom produženja saradnje za našu FB stranicu je rekao:

"Čast i zadovoljstvo mi je što sam našao zajednički jezik sa ljudima iz ekipe KMF "Radnik-Siti". Prošla sezona je za mene, kao i za ekipu KMF "Radnik-Siti" bila veoma uspješna i taj trend želimo da nastavimo i u prvoligaškom društvu. Veliko mi je zadovoljstvo da igram sa igračima, koji su u početku moje karijere bilo moj uzor, ta da igranje sa njima može da služi mom napretku mene kao igrača futsala. Ambicije su uvijek iste, borba za sami vrh tabele, a ako se ukaže prilika, i za titulu, koja bi našu ekipu odvela u Premijer futsal ligu BiH.

Još jednom se zahvaljujem upravi kluba, a ja ću se truditi da opravdam ukazanu šansu i na terenu pokažem ono što se od mene očekuje."

Takođe, tokom prethodne sezone mnogi naši prijatelji, navijači i svi oni koji podržavaju rad našeg mladog kluba ( iako je pandemija trajala i navijači nisu mogli da budu prisutni na tribinama) su se javljali sa željom da pomognu naš klub u njegovim počecima. Svima smo odgovarali da ćemo početkom naredne takmičarske sezone napraviti akciju u kojoj će moći da pomognu klubu.

Evo, započinjemo akciju #FUTSALUBIJELJINI kojom će svi oni koji žele da pomognu, moći da kupe članske karte za sezonu 2021/22. U prodaju su kartice od 20, 50 i 100KM, a za nabavku istih se možete obratiti Danijelu Periću i Mirzi Junuzoviću, ili nam pisati na FB profil kluba, a mi ćemo Vas kontaktirati.

Svima se zahvaljujemo unaprijed i veoma se radujemo da Vas, naše navijače, vidimo na tribinama kako bodrite naš klub u novoj futsal sezoni.

Vrlo brzo, nakon naše objave o članski karticana za narednu sezonu, dobili smo i prvog člana, koji je kupio člansku karticu. Kafe bar "Terrazza" i njen vlasnik Aleksandar Kunovac, inače i sam izvrstan fudbaler, je kupio našu karticu i u narednoj sezoni će biti naš vjerni navijač. Zahvaljujemo se Aleksandru i Kafe baru "Terrazza" na podršci našem klubu.

 

Miljan Odžaklić

 


Teslić 6 : 2 Brod
Derventa 4 : 3 Ljubić
Dom sportova 4 : 10 Obilić
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Radnik Siti 12 10 2 0 32
2 Derventa 12 7 1 4 22
3 Teslić 12 6 3 3 21
4 Ljubić 12 5 3 4 18
5 Brod 12 4 2 6 14
6 Obilić 12 4 1 7 13
7 Dom sportova 12 0 0 12 0