XS
SM
MD
LG

Mačva dočekuje Kabel

Ђорђе Белић, везиста Мачве

Овог викенда шабачка Мачва у оквиру 3.кола Прве лиге Србије дочекује екипу Кабела из Новог Сада.

Мачва у овај сусрет улази са 4 бода на свом конту, забележила је победу у првом колу против Будућности из Добановаца а  у другом колу ремизирала у Панчеву против Железничара, док гости у прва два кола нису забележили ни један бод.

 

Шеф стручног штаба црвено-црних Борис Савић најављује победу у сутрашњем дуелу:

-"У госте нам долази екипа која у прва два кола није осетила сласт победе и чији резултати нису реални на основу оног што су приказали на терену. Очекује нас озбиљна утакмица, да би добили морамо бити на 100%, да дамо максимално све што можемо и да имамо енергију коју смо имали у прве две утакмице. Само тако можемо да дођемо до позитивног резултата а то је за нас победа, играмо на домаћем терену."

 

И један од најбољих у саставу Мачве у прва 2 кола, Ђорђе Белић оптимиста је пред утакмицу против Кабела: -"У госте нам долази доста подмлађена екипа Кабела. То је једна озбиљна екипа, нисмо се ниједног тренутка опустили због њихових почетних пораза, озбиљно смо се припремали у току целе недеље за ову утакмицу. Не гледамо ко је противник, него желимо да будемо на највишем могућем нивоу јер то нам само може донети повољне резултате. Даћемо све од себе да у Шапцу забележимо још три бода. Желео би да позовем наше навијаче да дођу у што већем броју и да нас подрже у нашим плановима."

Утакмица се игра у суботу, 21.августа 2021.год. од 20,00 часова у Шапцу, на стадиону ФК Мачва.

 

ПР ФК Мачва Зоран Дивљаковић