XS
SM
MD
LG

Đuro Zec glavna opasnost po Lučance

Foto: FK Mladost Lučani

Ni posle šestog kola Lučanci nisu osvojili ni bod, a mogli su da nije bilo grešaka i manjka sportske sreće. Sa trenerom Ivanom Stefanović razgovarali smo dok je ekspedicija Mladosti kretala prema Senti, u karantin pred utakmicu sa TSC-om.

Tekuću nedelju iskoristili su da psihološki stabilizuju ekipu i vrate samopouzdanje. Upravo je to glavni razlog slabije realizacije zbog nedostatka vere u sopstvene mogućnosti. Stefanović zna odakle im preti najveća opasnost.

- TSC je ozbiljan sastav, dugo su na okupu i poseduju kvalitetan kadar na čelu sa napadačem Đurom Zecom, koji se nalazi u izvanrednoj formi. Dosta bodova su osvojili i nisu slučajno tako visoko na tabeli. Igraju u formaciji 3-5-2, odnosno napadački, sa dosta golova. Znamo njihove vrline, ali smo uočili određene slabosti, koje ćemo pokušati da iskoristimo - poručuje mladi stručnjak i naglašava da je uglavnom zadovoljan odnosom  prema igri, ako se zanemari bledo izdanje iz drugog poluvremena protiv Napretka i prvih pola sata duela sa Spartakom ŽK.

I dalje su van konkurencije povređeni strelac Bojović, Bogdan i Ivan Milošević.