XS
SM
MD
LG

Pecka ispustila pobjedu, pojačanja opravdala očekivanja

Zoran Marjanović menadžer Pecke iz Roćevića

Pecka je u nedelju na stadionu Napretka u Donjem Šepku odigrala svoju prvu pripremnu utakmicu, a rival je bio četvrtoligaš Novo Doba iz Čardačine.

Gosti su slavili pobjedu rezultatom 3:2, a golove za Pecku su postigli Nikola Lazarević i Mladen Petrović.

- Igrali smo bez pet standardnih igrača, dok su gosti došli u skoro najjačem sastavu. Iako oslabljeni moji igrači pružili su sjajnu partiju, imali smo na poluvremenu prednost od 2:1, da bi u drugom dijelu gosti uspjeli preokrenuti rezultat - priča Zoran Marjanović menadžer Pecke.

U sastavu Pecke našla su se i tri debitanta, golman Slobodan Stevanović, te mladi igrači Aleksandar Jevtić i Dejan Ćeranić.

- Novajlije u našim redovima opravdali su naša očekivanja. Ne treba pričati o iskustvu golmana Stevanovića, protiv Novog Doba dokazao je svoje iskustvo, sa nekoliko odličnih intervencija, a branio je samo prvo poluvreme. Prijatno je iznenadio i mladi Jevtić koji je odigrao izvanrednu debitantsku utakmicu, i time dokazao da će biti veliko pojačanje Pecke, a treba dodati i da je igrač do 21 godine. Poslije duge pauze aktivirao se i Ćeranić, bitno je da imamo što veći igrački kadar. U narednim danima naše redove će pojačati još jedan igrač do 21 godine, a u pitanju je napadač. Treba misliti i na budućnost kluba, tako da na svakom polju radimo. Pecka postaje veoma ozbiljan klub, gdje vlada spoj mladosti i iskustva, a najbitnije je naše drugarstvo, kako na terenu, tako i van njega - dodao je Marjanović.