XS
SM
MD
LG

Žetva medalja za Paljane na 23. ITF Taekwon-do prvenstvу Republike Srpske 

U prelijepom ambijentu Sportske dvorane Sloga, у викенду иза нас, u Prnjavoru je održano 23. ITF Taekwon-do prvenstvo Republike Srpske.

Taekwon-do klub Romanija-Pale je nastupio u dosta podmlađenom sastavu, ali je ostvaren odličan rezultat.

Osvojeno je ukupno 26 medalja, te s ponosom Paljani mogu reći da za 2022. godinu imaju 10 šampiona Republike Srpske - osvajača zlatnih medalja, 11 vicešampiona Republike Srpske-osvajača srebrnih medalja i 5 osvajača bronzanih medalja kojima je nedostajalo samo malo više sportske sreće da se popenju na viši stepenik pobjedničkog postolja.
Na osnovu ostvarenih rezultata Klub je zauzeo izvanredno treće mjesto u generalnom plasmanu i osvojio pehar, dok je Jovan Samardžić osvojio pehar za najboljeg pionira Prvenstva.

Pohvale idu na račun svih takmičara, a posebno za one koji su prvi put izašli na takmičenje i branili boje kluba: sjajnu Lanu Mačar, izvanredne Damjanu Terzić, Luku Ševa i Teu Okilj. Naravno, uz njih, vrijedi pohvaliti i, po godinama mlade ali već velike i iskusne takmičarke Milijanu Jugović, Marijanu  Šiljegović, Selenu Jolić,  Nikolu Klačara, Janu Klačar, Bojanu Sekulić, i one najiskusnije i prekaljene takmičare Bogdana Jugovića, Savu Dragaša, Aleksandra Bilinca i Đorđa Lizdeka, oni su ponos kluba u postizanju sjajnih rezultata i u osvajanju najsjajnijh odličja.

Ovom prilikom iz paljanskog kluba zahvaljuje se na sjajnom dočeku predsjedniku Taekwon-do saveza Republike Srpske i treneru Taekwon-do kluba Prnjavor Branislavu Njegovanu i njegovoj sjajnoj ekipi i upućuju  iskrene čestitke na odličnoj organizaciji Prvenstva.