XS
SM
MD
LG

Sve bolje igre Borca iz Trnjaka

Povratnik u Četvrtu ligu, ekipa Borca iz Trnjaka iz kola u kolo igra sve bolje. Nakon slabog starta u prvenstvu, Borac je uspio da veže tri uzastopne pobjede i da se probije do osme pozicije sa 11 osvojenih bodova.

Položaj na tabeli Borac bi mogao i da popravi, ukoliko Novo Doba istupi iz prvenstva. Naime, Borac bi u tom slučaju ostao bez jednog boda, jer je odigrao kod kuće neriješeno sa ekipom iz Čardačine, ali bi profitirao jer bi preskočio ekipe Magnojevića i Drinu koji su savladali Novo Doba, jer bi oni u tom slučaju ostali bez po tri boda.

Siniša Rakita prvotimac Borac zadovoljan je dosadašnjim igrama svog tima i poručuje da tek bolje igre tek predstoje.

- Napravili smo odličnu seriju rezultata. Ostvarili tri uzastopne pobjede, ali na poslijednjem susretu u Balatunu, zaista nismo imali sreće. Gol smo primili u poslijednjem minutu i doživili nesrećan poraz sa 2:1. U subotu dočekujemo Kolektiv. Znamo da nas čeka teška utakmica, ulogu favorita prepuštamo gostima. Igraćemo oslabljeni, jer će nam nedostajati bitan igrač u sredini Slaven Erić, kao i dva fudbalera kojI su zaradili crvene kartone. Ja i moji saigrači, daćemo sve od sebe, da pružimo snažan otpor i da dođemo do novih bodova. Do kraja prvog dijela sezone imamo malo lakši raspored i priliku da osvojimo što više bodova - rekao je Rakita, koji je postigao do sada pet golova i prvi je golgeter svoje ekipe.

Stadion Borca u Trnjacima