XS
SM
MD
LG

AK Prnjavor: Gajićeva i Radulovićeva najbolje

Članovi Atletskog kluba "Prnjavor" u proteklim godinama dokazali su da su apsolutni lideri atletskog sporta u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

"Naš klub je u tekućoj godini apsolutni ekipni prvak Republike Srpske u krosu, kako u ženskoj tako i u muškoj konkurenciji. Naši takmičari su osvojili 15 pojednačnih titula prvaka Bosne i Hercegovine. Najviše titula prvaka osvojili su Jelena Gajić, Magdalena Katana, Jovana Radulović, Jana Živković, Neda Radulović, David Mirković i Filip Radulović. Ne smijemo da zaboravimo ni ostale takmičare koji su osvojili ogroman broj medalja", navode iz kluba, dodajući kako je dio zasluženih nagrada počeo da pristiže ovih dana.

Jelena Gajić, najbolja atletičarka Republike Srpske, na Akademiji povodom 30 godina Atletskog saveza Republike Srpske održanom u Istočnom Sarajevu, ponovo je proglašena za najbolju atletičarku Republike Srpske.

Jovana Radulović, višestruka prvakinja Bosne i Hercegovine i Republike Srpske je takođe proglašena za najbolju mlađu pionirku u Republici Srpskoj.

Vladimir Jakovljević, trener u ovom klubu proglašen je za najboljeg trenera za tekuću godinu u seniorskoj konkurenciji.

Inače, Gajićeva je nedavno našla se među 10 najboljih sportista Srpske, kada je osvojila peto mjesto.