XS
SM
MD
LG

Aleksa Avramović: Kevin stalno to šutira na treningu

Aleksa Avramović je sijao od sreće. S razlogom.

Izvanredan osećaj, Kraljevski klub ima ambiciju svake godine da osvaja. Svako je trebalo da pruži maksimum da bismo došli do ove situacije. Kevin je imao neverovatno veče, pogodio je neverovatan šut, odigrao je kapitenski i nosio nas je u poslednjoj četvrtini. Radovanje je iza nas, sutra imamo analizu da vidimo šta može bolje – rekao je Avramović.

Plejmejker Partizana otkrio je i tajnu Panterovih pobedničkih trojki.

Taj šut vežba na svakom treningu, u ove dve godine dođe na trening sat, dva ranije i vežba. Pogodio je slično i u Monaku.

Govorio je i o detaljima koji su prednost njegovog tima:

- Real je izuzetno iskusan tim, ali ne mogu da trče brže od nas. Smailagić je napravio dosta problema Tavaresu, koji se povredio i nije vraćao na teren. Želim mu da se oporavi. Ne bih želeo da se povredi čak ni najbolji igrač na svetu ako igra protiv nas. Želimo da pobedimo najbolje.

O utakmici koja se igra u četvrtak u 20,45, Avramović kaže:

Pritisak je na njima, mislim da će oni još agresivnije igrati. Nama je ovo motiv, imamo izvanrednu hemiju i zaslužujemo da idemo na fajnal-for. Odigrali smo najbolju utakmicu u sezoni, svako ko je ušao uradio je fantastičan posao. Moram da pohvalim Madara koji nas je sa dve trojke održao u igri. Ako hoćete da dobijete Real, onda svi morate da budete na maksimumu.