XS
SM
MD
LG

Poslastica za kraj turnira: E-Sport u sjajnom finalu odbranio titulu u Trnovu

E-Sport odbranio trofej u Trnovu

Petrovdanski turnir u Trnovu, 21. po redu, završen je večeras velikim finalom, a pobjedu i pehar nosi E-Sport koji tako uspjeva da odbrani titulu osvojenu prošle godine.

U borbu za pehar i 9000 KM bili su E-Sport i domaćin Opština Trnovo, a sjajno finale, u kojem je prštalo na sve strane i u kojem je publika mogla uživati u borbenom i požrtvovanom futsalu i jako kvalitetnom suđenju,  pripada E-Sportu rezultatom 2:0.

Prvo poluvrijeme pripada E-Sportu .Sjevalo je pred golom Ivana Trifkovića, čak tri puta pogađaju okvir gola, što nije završilo na stativi i prečki, zaustavio je golman Opštine Trnovo. Ipak, u 17. minuti ni on ništa nije mogao. Jako lijepa akcija E-Sporta, Faruk Brkanić zatvara drugu stativu i to je 1:0 za rezultat prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu konkretnija je ekipa Opštine Trnovo. Sada sjeva sve češće pred golom Marka Terzića, ali čuvar mreže E-Sporta fenomenalno brani i čuva svoju ekipu. U jeku tih napada E-Sport dolazi i do drugog pogotka i lomi utakmicu na svoju stranu. Igrala se 33. minuta kada je Anel Radmilović u svom karakterističnom prodoru i pogađa za 2:0.

Nije se ni tada Opština Trnovo predala, odmah je Vučina Šćepanović krenuo kao golman-igrač, ali je E-Sport odlično branio višak i na kraju po svemu viđenom zasluženo osvojio prvo mjesto.

U meču za treće mjesto ekipa Holctransport Kalinovik/Nevesinje je osvojila utješnu nagradu od 1000 KM pobjedom protiv Sword Secuirty Ugarak 5:3.

Nagrada za najboljeg igrača zasluženo ide u ruke Anela Radmilovića koji je odigrao fenomenalan turnir, dok je najbolji golman Ivan Trifković.

Turnir familija i ove godine je pripao Bjelicama koje su u finalu savladale Golijanine, dok je treće mjesto osvojila familija Šešlija pobjedom protiv Andrića.

FINALE

E-SPORT 1 - OPŠTINA TRNOVO 2:0 (1:0)
Teren OŠ "Sveti Sava", Trnovo
Gledalaca: 300
Sudije: Slavoljub Gogić i Miroslav Bjelica (Istočno Sarajevo)
Strijelci: 1:0 Brkanić 17, 2:0 Radmilović 33
Žuti kartoni: Mršo (E-Sport), Elez, Jokić (Opština Trnovo)

E-SPORT1: Marko Terzić, Muanis Duvnjak, Edis Mršo, Anel Radmilović, Nikola Popovac, Ibrahim Hršumović, Faruk Brkanić, Dejan Debelnogić, Đorđe Ćeha

OPŠTINA TRNOVO: Ivan Trifković, Slobodan Elez, Dragan Bjelica, Dragan Ikonić, Borislav Otović, Ognjen Erić, Stefan Jokić, Vladan Minić, Vučina Šćepanović

ZA TREĆE MJESTO:

HOLCTRANSPORT KALINOVIK/NEVESINJE - SWORD SECURITY UGARAK 5:3 (1:2)
Teren OŠ "Sveti Sava", Trnovo
Gledalaca: 300
Sudije: Slavoljub Gogić i Miroslav Bjelica (Istočno Sarajevo)
Strijelci: 1:0 Kožul 12, 1:1 E. Salčin 17, 1:2 Hota 19, 2:2 Aleksić 25, 3:2 Pudar 31, 4:2 Kovačević 32, 5:2 Sladoje 34, 5:3 Mulaosmanović 36
Žuti kartoni: Ćeranić, Sladoje (Holctransport Kalinovik/Nevesinje)

HOLCTRANSPORT: Mirza Halilović, Dejan Kovačević, Marko Ćeranić, Pavle Sladoje, Branko Aleksić, Dalibor Pudar, Josip Kožul

SWORD SECURITY UGARA: Amer Šarić, Davor Marković, Sedin Mulaosmanović, Vedad Salčin, Bakir Hota, Ermin Salčin

Opština Trnovo