XS
SM
MD
LG

FS Republike Srpske čestitao KMF Radniku plasman u Ligu šampiona

Ekipa KMF Radnik u Tirani FOTO: KMF Radnik

Fudbalski savez Republike Srpske čestitao je večeras KMF Radniku MD šop iz Bijeljine plasman u grupnu fazu UEFA Lige šampiona. 

 


U čestitci Saveza sa sjedištem u Banjaluci je napisano:
Sa velikim oduševljenjem i radošću primili smo vijest da je Klub malog fudbala Radnik MD šop iz Bijeljine, kao prvak Premijer lige BiH, uspješno prebrodio kvalifikacioni turnir u Tirani, zabilježio dvije pobjede i obezbijedio plasman u grupnu fazu UEFA futsal Lige šampiona.
Nema sumnje da je ovo među najvećim uspjesima jednog od klubova u fudbalskoj istoriji Republike Srpske koja traje 31 godinu, obogaćena je sa još jednom pričom o besmrtnim junacima koji su zlatnim slovima ispisali klupske, ali i stranice futsala/fudbala naše Republike.
Fudbalski savez Republike Srpske upućuje iskrene čestitke igračima, trenerima i čelnicima, kao i navijačima KMF Radnik MD šop na ostvarenom velikom uspjehu. Takođe, bijeljinskom klubu želimo sve najbolje u nastupima u grupnoj fazi elitnog evropskog takmičenja i da nas novim odličnim igrama i sjajnim rezultatima obraduju, popularišu futsal/fudbal u Republici Srpskoj i ispišu nove stranice istorije, baš kao što je to uradio u Tirani.
S nadom da ćemo se ponovo radovati budućim uspjesima uvijek ćemo, kao matični Savez, biti uz KMF Radnik MD šop, ali i sve ostale klubove koji imaju ambasadorsku ulogu, kada je u pitanju futsal/fudbal Republike Srpske.
Zajedno idemo u nove pobjede.