XS
SM
MD
LG

Dobojlije prošle dalje

MODRIČA – Sloga iz Doboja pobedila je u Modriči i plasirala se u 1/8 finala Kupa „Dr Milan Jelić“. Nekada su susreti ova dva tima bili prilika za druženje prijatelja koji gledaocima priušte praznik najpopularnijeg sporta. Vremena se menjaju, pa je ovaj meč zaslužio tek prosečnu ocenu.

Domaćin je poveo preko Mitra Trifkovića, ko zna možda mu je ovo povratak u nekadašnju golgetersku formu. Minimalna prednost Modriče, koja je u susret sa Dobojlijama ušla sa šest golobradih mladića i veteranom Draganom Jolovićem koji je u subotu „iskasapljen“ u Prnjavoru, bila je aktivna i na poluvremenu.

Početkom drugog perioda igre iskusni licas Vlado Jagodić uvodi u igru proverene snage, pa je Dejan Popara u 54.minutu doneo poravnanje rezultata. Najbolji pojedinac meča Dejan Vidić odgonetnuo je pitanje pobednika u 78.minutu.

Sloga je bila prvi finalista ovog takmičenja, a Modriča ga je osvojila pre 16 godina.

Davno bilo, lepo se prisećati...

 1/16 finala Kupa „Dr Milan Jelić“: Modriča Sloga Doboj 1:2 (1:0)

Stadion: „Dr Milan Jelić“. Gledalaca: 200. Sudija: Velibor Gigović(Gradiška). Strelci: Trifković u 12.minutu za Modriču, Popara u 54.i Vidić u 78.minutu za Slogu. Žuti kartoni: Stojanović(Modriča), Grabež i službeni predstavnik Maksimović(Sloga).

 MODRIČA: Kertić, Stojanović, Šakota(Omerhodžić), Jolović (od 46.min.Mićić), Stupar, Radić, Samuel, Trifković(od 80.min.Radić), Ilić(od 59.min.Limić), Manojlović , Petrović/od 46.min.Prljeta).

 SLOGA: Gučmazov, Nikolić, Omić, Šipovac, Redžić, Bosnić (od 46.Baranov), Tahrić(od 46.min. Karać), Dujaković(od 52.min.Popara), Perković(od 78.min.Milojević ), Grabež (od 82.min.Handžić), Vidić.

 Igrač utakmice: Dejan Vidić(Sloga).