XS
SM
MD
LG

Kikbokseri bez radosti danas

Viktor Milić ovaj put bez medalje

Drugi dan Evropskog prvenstva u kikboksu za djecu, kadete i juniore nije donio uspjeh za kikboksere iz KBS Republike Srpske.

Viktor Milić je poražen u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u kategoriji  lou kik do 63.5 kilograma za juniore od Turčina Mustafe Sonera Kilinca sudijskim preglasavanjem 2:1, te tako reprezentativac Turske ide u polufinale, gdje ga čeka Azerbejdžanac Elnur Mustafjev.

Božana Nešković je u četvrfinalu kategorije lou kik za juniorke do 52 kilograma poražena od Zuzane Ščepanik iz Poljske jednoglasnom sudijskom odlukom 3:0. Poljakinju u polufinalu čeka Anđelina Videc iz Hrvatske.

Do pobjede nije uspio doći ni Slaviša Nikolić. On je u kategoriji juniora do 75 kilograma u disciplini lou kik poražen sudijskim preglasavanjem od Safarlija Vahadova iz Azerbejdžana.

Podsjećamo, jučer je uspjeha imao Mihailo Ranković, koji je osigurao barem bronzu i protiv Bilala Nurijeva iz Azerbejdžana će tražiti prolaz u finale. 

Kikboks savez Republike Srpske ima 10 predstavnika u Istanbulu u sastavu reprezentacije Bosne i Hercegovine koja broji 39 takmičara.