XS
SM
MD
LG

EKSKLUZIVNO IZ MOSKVE: Srđan Babić: Krenulo je, samo da potraje…

Srđan Babić (desno) FOTO: Spartak Moskva

Srđan Babić “A” reprezentativac Srbije postigao je gol na debiju za Spartak iz Moskve. One je bio strijelac drugog pogotka za svoj novi klub protiv gradskog rivala Dinama u trećem kolu grupne faze Kupa Rusije u pobjedi od 4:1 kojom je Spartak preuzeo prvo mjesto u grupi.

 


Ekskluzivno, posjetioci našeg portala su imali priliku da vide Babićev pogodak, a večeras se specijalno iz Moskve javio za naš portal, poslije čestitki koje su mu upućene iz Republike Srpske:

-Hvala vam na podršci i čestitkama, zaista sam srećan nakon debija i gola u prvoj zvaničnoj utakmici za Spartak. Krenulo me je dobro, samo da potraje što duže. Ambijent je bio fantastičan! Još jednom kažem – srećan sam što me Gospod poslao u Moskvu – rekao je kratko Srđan Babić.

Stameni Banjalučanin je dao adut više selektoru Orlova Draganu Piksiju Stojkoviću da ga “sačuva” i na skraćenom spisku za septembarske kvalifikacione utakmice sa Mađarskom i Litvanijom.

-Svaki nastup za reprezentaciju za mene predstavlja veliko priznanje da sam na pravom putu, ali i veliku čast da igram za otadžbinu. Državni dres je svetinja – dodao je Babić.

Rusija je…-… jeste! Imperija nepregledna. Ovo je za mene veliko iskustvo kojeg ću se doživotno sjećati. Spartak je veliki klub iza kojeg stoji armija navijača i bogata istorija. Dužni smo da tu istoriju branimo i dalje pišemo. U razgovoru s ljudima sankcije su ih samo motivisale i sabrale – prenio je dio impresije iz Ruske federacije Srđan Babić, orao koji je uzletio…

I izazvao sve lovce svijeta!