XS
SM
MD
LG

Bahar: Ništa nije završeno

Remizirali su fudbaleri Crvene zvezde u drugom kolu grupne faze Lige šampiona u susretu sa Jang Bojsom (2:2), a utiske posle meča izneo je šef stručnog štaba Barak Bahar. 

Razočaran sam što nismo pobedili, iako smo imali prednost domaćeg terena i dobar zamajac na početku, ali na kraju nije bilo dovoljno. Razočarani smo i žao mi je što nismo pobedili za navijače. Trebalo je da igramo bolje tokom cele utakmice. Kada vodimo, onda se trudimo da igramo pametnije, a u drugom poluvremenu smo brzo primili golove i morali smo da trčimo više, što nije bilo dobro. Završnica utakmice je bila dobra, igrači sa klupe su odradili posao. Od njih se i očekuje da kada uđu promene situaciju na terenu, posebno je za to sposoban Katai koji je puno pomogao pri izjednačenju. Imali smo mnogo i promašaja, ali sve je to fudbal. Moramo više da se fokusiramo, jer Liga šampiona ne prašta promašaje, što smo videli i danas. Moramo da budemo efikasniji - počeo je Bahar. 

Osvrnuo se i na ekipu Jang Bojsa koja je ostavila dobar utisak. 
 
Fleksibilan tim, spremni smo bili za njihove razne varijacije, iako su igrali drugačije od onog do sada. Mi smo počeli dobro, adaptirali se i pre prvog gola zaista stajali kako treba. Nakon toga smo se vratili suviše unazad i bili kažnjeni. Ideja na poluvremenu je bila da još više napadnemo, ali smo se povukli i bili kažnjeni sa dva gola. Malo nam je falilo da pobedimo, ali nije bilo dovoljno, no, to je fudbal.
 
Smatra Bahar da je još uvek sve otvoreno, pred nama su četiri utakmice. 
 
Ovo je tek druga utakmica. Mi smo hteli da osvojimo tri boda, ali nije sve izgubljeno, jer nas čekaju dva meča sa Lajpcigom i svašta može da se desi. 
 
Još jednom, pohvalio je Bahar doprinos sa klupe.
 
Kraso je kao i svi sa klupe odradio dobar posao. I on, i Olanjinka, i Katai i Lučić koji je bio ključan kod izjednačenja.
 
Nesrećan penal kada je Đigu pogodila lopta u ruku.
 
Nisam Đigi ništa zamerio, jer je igrao dobro.
 
Zadovoljan je kako se trojac na sredini pokazao.
 
Ne mislim da smo izgubili utakmicu na sredini terena. Igrali su snažno i Hvang, i Stamenić i Ivanić. Možda je prvi gol došao iz sredine, ali je drugi sa levog boka. Moramo to da popravimo - zaključio je Bahar. 

RB Leipzig 1 : 3 Manchester City
Crvena zvezda 2 : 2 Young Boys
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Manchester City 2 2 0 0 6
2 RB Leipzig 2 1 0 1 3
3 Young Boys 2 0 1 1 1
4 Crvena zvezda 2 0 1 1 1