XS
SM
MD
LG

Famos u Janji želi prolaz u četvrtfinale Kupa "dr Milan Jelić"

Famos iz Vojkovića će u osmini finala Kupa "dr Milan Jelić" sutra gostovati kod Podrinja u Janji.

Motoristi žele plasman u četvrtfinale, gdje bi igrali protiv Sutjeske na svom stadionu, tako da su sa povoljnim žrijebom porasli i apetiti Famosa za dobrim rezultatom u ovogodišnjem izdanju najmasovnijeg fudbalskog takmičenja Republike Srpske.

Ne očekuje se mnogo promjena u samom sastavu, a na gol će Marko Terzić, koji je branio i meč protiv Zadrugara u 1/16 finala.

- Naša želja je prolaz u četvrtfinale Kupa. Žrijeb nas je pogledao, izbjegli smo one najkvalitetnije ekipe u takmičenju, ali daleko od toga da će biti lako. Znamo da Podrinje ima nekoliko iskusnih igrača u svojim redovima, da je tu i nekoliko igrača protiv kojih smo igrali u Prvoj ligi prošle sezone i očekujem da i oni pred svojom publikom žele prolaz dalje. Mi smo kvalitetnija ekipa u ovom trenutku, ali to ćemo morati potvrditi i na terenu. Jesmo u jednom periodu zgusnutog rasporeda, ali nema izgovora, kaže nam golman Famosa, Marko Terzić.

Utakmica Podrinje - Famos igra se sutra od 13.30 u Janji. Meč sudi mladi arbitar iz Prijedora, Nemanja Davidović, sudija sa drugoligaške liste.