XS
SM
MD
LG

Premijerligaš stiže u Istočno Sarajevo, četvrtfinale ima i humanitarni karakter

Tango motivisan/ Foto VASKE

Futsaleri Tanga će u posljednjoj utakmici četvrtfinala Kupa Republike Srpske na svom terenu ugostiti premijerligaša, banjalučkog Borca.

U posljednjoj utakmici ove faze takmičenja čeka se i posljednja ekipa za polufinale, a Tango, iako drugoligaš, želi da proba da se suprotstavi dva ranga više udaljenom Borcu. 

- Očekujem prije svega veći broj publike, koja će doći da vidi jednu dobru utakmicu. S obzirom na to da nemamo više ambicija u prvenstvu, imali smo ih, imamo situaciju da igramo četvrtfinale kupa protiv Borca. Dosta tih igrača je igralo za Sokrates kada je Tango igrao Premijer ligu, dosta se poznajemo. Iskusna su ekipa, sa velikim ambicijama u ovom takmičenju i sigurno da će doći da se predstave u pravom svjetlu. Naša prednost je domaći teren, bez obzir što smo drugoligaši, dva ranga ispod. Sigurno da će igrači pružiti svoj maksimum, dati sve od sebe, da probamo da se plasiramo u polufinale Kupa Republike Srpske, što nam je svakako i cilj. Pozivam sve navijače da dođu na utakmicu, s obzirom na to da pored takmičarskog, ova utakmica ima i humanitarni karakter za pomoć liječenju Magdalene i Miloša, rekao nam je trener Tanga, Mirko Čampara.

Utakmica ima i humanitarni karakter, na samom ulazu će biti kutije za prikupljanje pomoći za liječenje Miloša Božovića i Magdalene Vlaški. Meč Tanga i Borca igra se u novoj sportskoj dvorani u četvrtak sa početkom u 20.30.

Plasman u polufinale do sada su obezbijedili drugoligaši Akademac i Brod, te premijerligaš KMF Radnik, aktuelni osvajač Kupa Republike SRpske.