XS
SM
MD
LG

Završen drugoligaški "Istok": Ugljevik se pridružio Brodu u doigravanju

KMF Ugljevik

Najmanja druga liga u futsalu Republike Srpske "Istok" završena je tokom vikenda, a Brodu koji je od ranije obezbijedio prvo mjesto i plasman u baraž se pridružio KMF Ugljevik.

Ugljevik je u direktnom duelu za drugo mjesto savladao Belog Anđela na svom parketu 10:4, te se tako našao u baražu, mada im je malo ko to predviđao na startu sezone.

Mlada ekipa se okupila da sačuva KMF Ugljevik aktivnim, govorilo se i da bi klub mogao istupiti iz lige, ali je mladi tim odigrao odličnu sezonu i na kraju se nagradio doigravanjem za ulazak u Prvu ligu Republike Srpske.

Ljubomir Vidaković je postigao haul u duelu protiv Belog Anđela, Tomislav Petrović je dodao hettrik,  Srđan Zarić se dva puta upisao u strijelce, a jednom Božidar Jović. Za goste su pogađali Bojan Adžić dva puta, te Čedomir Mašanović i Svevlad Jovanović.

Ugljevik će u doigravanju igrati sa jednom od prvoplasiranih ekipa iz preostale tri grupe, a ko će to biti odlučiće žrijeb.

Sada kada je kompletiran "istok", dodajmo i to da je Miloš Novaković iz Belog Anđela najbolji golgeter lige sa 21 golom, Tomislav Petrović je postigao jedan manje, a Asmir Đogić iz Brčko zdravlja je izbrojao do 19 pogodaka u sezoni.

 


Brčko Zdravlje 3 : 0 Imperija
Ugljevik 10 : 4 Beli anđeo
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Brod 10 8 1 1 25
2 Ugljevik 10 5 1 4 16
3 Beli anđeo 10 5 0 5 15
4 Brčko Zdravlje 10 4 2 4 14
5 Imperija 10 4 0 6 12
6 Rudar 10 2 0 8 6