XS
SM
MD
LG

Povoljan rezultat za revanš

Fudbaleri Sutjeske su u prvom polufinalnom susretu Kupa „dr Milan Jelić“ poraženi minimalnim rezultatom od Zvijezde 09.

 Otputovali su Fočaci dosta oslabljeni u Ugljevik i mnogi su ih već unapred otpisali, ali izabranici Zlatka Radovića iako desetkovani pružili su jak otpor i pokazali odličnu igru.

Izgubili su pogotkom Race  koji je postignut u završnici prvog dela utakmice. a da su imali malo sportske sreće mogli su se kući vratiti uzdignuta čela.

Kapiten ekipe u ovom meču je bio Boško Radović, on smatra da su njegovi saigrači pružili dobru igru i pored poraza  i da  su ostvarili  povoljan rezultat pred revanš koji se igra 8. maja.

-Znali smo da neće biti lako u Ugljeviku, Zvijezda 09 je respektabilna ekipa i bili su favoriti u ovom susretu. Otputovali smo na prvi polufinalni meč bez četvorice standardnih fudbalera, u ekipi nije bilo kapitena i najboljeg igrača  Nikole Mojovića, pouzdanog defanzivca Bojana Mihajlovića, Jovice Dačevića i Dejana Đerića, još tome kada se doda povreda Vida Ivanovića u prvom delu susreta, bili smo primorani da  se  rivalu iz Etno sela Stanišići suprotstavili u dosta izmenjenom i podmlađenom sastavu. Svi naši igrači su opravdali ukazano poverenje, odigrali smo hrabro, borbeno  i veoma disciplinovano. Da smo bili  u nekoliko navrata prisebniji mogli smo postići i pogodak koji bi nam još više  značio pred revanš. Bez obzira na sve mislimo i da nam ovaj minimalan poraz daje velike šanse da u revanšu koji se igra na našem terenu ostvarimo rezultat koji bi nas odveo u finale Kupa što bi bilo jedan od najvećih uspeha u bogatoj istoriji Sutjeske- istakao je Radović