XS
SM
MD
LG

Gacko naciljalo odbranu titule

Gacko - Bimal jedinstvo

Odbojkašice Gacko RD Swisslion-a na korak su od obrane titule najbolje ekipe u BiH, jer su večeras na svom parketu savladale najvećeg rivala, ekipu Bimal Jedinstva iz Brčkog, piše direkt-portal.com

Bilo je 3:0, po setovima (25:19, 25:11, 25: 22).

Gačanke su od samog početka utakmice uspostavile željeni ritam, pa Brčankama nije ništa ostalo drugo nego da čestitaju protivnicima.

Aktuelne šampionke ove godine u domaćim takmičenjima ne znaju za poraz, a samo jedna pobjeda dijeli ih od popularne triplete.

Jedna od najzapaženijih igračica kod domaće ekipe Jelena Stanimirović prezadovoljna je kako je njena ekipa odigrala prvi finalni meč.

"Bile smo dominantne od početka, napravile smo taj prvi korak jer nas sada samo jedna pobeda deli od titule.Očekivale smo malo veći otpor Bimal Jedinstva, ali mislim da smo dobro odigrale i nismo im dale prostora da igraju svoju igru", rekla je Stanimirovićeva.

Prema riječima Jelene Stanimirović najbolji poklon vjernoj publici bila bi odbrana titule. 

"Sutra ćemo odmoriti a odmah zatim krećemo u pripremu za meč u Brčkom. Naša verna publika je i danas došla u neverovatnom broju, s prate nas i na gostovanjima. Verujem da ćemo uspeti i pehar doneti u Gacko", rekla je Stanimirovićeva.

S druge strane, mnogo manje razloga za slavlje imala je trenerica gošći Radmila Marković, koja se nada mnogo boljoj partiji za sedam dana u Brčkom.

"Ovo je bila potpuna dominacija ekipe Gacka, iako su bili favoriti, očekivala sam veći otpor mojih igračica. Nadam se da ćemo za sedam dana pred našom publikom odigrati bolje. Na meni je da djevojke uvjerim da one mogu igrati sa ekipom iz Gacka. Ovo večeras je bio debakl", istakla je Markovićeva.