XS
SM
MD
LG

Studije ih odvajaju od Gacka

Jovana Mastilović i Marija Koprivica napištaju svoj matični klub, Gacko. Na Fejsbuk stranici Gacko je objavilo:
 
Završetkom tekuće sezone od našeg dresa su se oprostile korektor Jovana Mastilović i libero Marija Koprivica.
 
Marija i Jovana su odbojku počele trenirati jako rano, igrački stasale u našem klubu i čitavu svoju dosadašnju karijeru provele u ŽOK Gacko RD Swisslion. Višestruki su osvajači zlatnih medalja u mladjim kategorijama, dvostruki prvaci Bosne i Hercegovine, osvajači Kupa Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, učesnici najelitnijih evropskih takmičenja pod okriljem CEV-a, sa svojim klubom.
Bile su neizostavan dio tima i u sezoni iza nas koja je bila najuspješnija u klupskoj istoriji i u kojoj je odbranjena titula prvaka BiH, osvojena kup takmičenja RS i BiH, zabilježen nastup u kvalifikacijama za Ligu Šampiona, kao i istorijski rezultat u Evropi plasmanom u 1/8 finala CEV Kupa.
 
Nemjerljiv doprinos dale su i u osvajanju titule juniorskog prvaka RS, kao i bronzane medalje na turniru za juniorskog šampiona Bosne i Hercegovine. Nosioci su i mnoštva individualnih priznanja, a obje su bile i reprezentativke BiH u mlađim kategorijama.
 
Joca i Maša se od našeg kluba opraštaju zbog odlaska na studije, a njihova druga kuća, ŽOK Gacko RD Swisslion im se zahvaljuje na svemu i želi im svu sreću na daljem životnom putu.