XS
SM
MD
LG

Remi po mjeri svih

Drina je bila zrelija, silovitija, opasnija, ofanzivnija. Tekstilac Kort dobar na treptaje, ali igrati po pravom prolomu oblaka i ostaviti sugestivnu ulogu nije lako, skoro je nemoguće.

U takvim uslovima greške su neminovnost, ali to nije kaznio Stefan Stojanov u 3, pa u 8. minutu kada je izveo slobodan udarac sa 25 metara, a iskusni Dejan Plisnić nije se dao iznenaditi. Plisnić je dva puta spašavao svoju mreću u 17. minutu, a prilikom drugog udarca Stefanova, iskusni golman se povrijedio, ali je izdržao na svom golu do kraja meča. U 48. minutu viđen je prvi pokušaj domaćina. Ipak, Zlatko Duspara je loptu iz slobodnog udarca poslao visoko nebu pod oblake koji su slali obilnu kišu.

Domaćin je prvu priliku imao u 60. minutu. Izveden je slobodan udarac sa lijeve strane, Srboljub Jandrić zahvatio je loptu i poslao ka mreži, ali je sa same gol linije u polje izbio Miloš Jokić. Minut kasnije Marko Stojanović imao je solo prodor, ali bez učinka za Drinu.

U 81. minutu domaćin je mogao da povede, ali su Vladanko Komlenović, Igor Susaković i Jandrić previše petljali, do lopte je prvi došao golman Marko Bogičević.

U posljednjim trenucima utakmice došlo je do greške odbrane domaćih koju nije naplatio Darko Radović.

Za domaćina, remi nije promašaj. Nije ni za goste, ali najveći dobitak za Zvirničane je da na njihovoj klupi što duže provede Mile Lazarević.

Što naumi, to i ostvari...

TEKSTILAC KORT - DRINA 0:0

Stadion: Gradski.
Gledalaca: 150.
Sudija: Milan Docić (Banjaluka).
Žuti kartoni: Stijepić, Jandrić (Tekstilac Kort), Kikić, Mazić (Drina).

TEKSTILAC KORT: Plisnić, Marić, Jolović, Kremenović, Stijepić, Jandrić, Susaković (od 86. min. Vukadinović), Ćorić, Komlenović, Duspara (od 73. min. Đuričić), Gatarić (od 79. min. Reljić). Trener: Zoran Dragišić.

DRINA: Bogičević, Stojanović (od 81. min. Marković), Kikić, Stevanović, Stojanov (od 87. min. Majlović), Jokić, Dragutinović (od 68. min. Radović), Ćosić, Pljevaljčić, Ćulum, Mazić. Trener: Mile Lazarević.

Igrač utakmice: Stefan Stojanov (Drina).


Kozara 0 : 1 Rudar Prijedor
Borac 2 : 1 Podrinje
Tekstilac Kort 0 : 0 Drina
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Borac 29 23 5 1 74
2 Podrinje 29 16 5 8 53
3 Drina 29 14 7 8 49
4 Rudar Prijedor 29 14 6 9 48
5 Tekstilac Kort 29 8 10 11 34
6 Kozara 29 9 6 14 33