XS
SM
MD
LG

Pouzdani štoper se vratio u Orašje

ORAŠJE – Poslednjeg dana januara stiže potpis Vlade Koprivice na Ugovor i vernost Orašju, prvoligašu Federacije BiH.

„Da se razbije ova zimska monotonija. Radio sam individualno tokom cele zime. Neće biti problem da se pokaže fizička spremnost onda kada to bude i najpotrebnije. Mislim da će biti jaka konkurencija za startnu postavu, ali ima li išta lepše i korisnije nego da se svi 'guramo' za isti cilj. Naravno, cilj kolektiva je poznat. O njemu će rukovodstvo kluba“, kazuje Koprivica u svom prvom ovogodišnjem nastupu u medijima.

Usledio je telefonski poziv, dve – tri reči i dogovor je tu.

„Naravno! Lako se dogovoriti onima koji drže do reči, a predsednik Orašja je čestit i ozbiljan čovek. I zna da je za mene reč svetinja. Zato ću imati još jedan razgovor 'uži vo' gde ćemo se dogovoriti oko određenih generalija i detalja saradnje. Ne bi ni tu trebalo biti nikakvih problema“, poručio je ovaj Sarajlija iz Modriče.

„Da, mnogi me pitaju kako Sarajlija iz Modriče. Uvek i svakom objasnim da sam rođen u Ilidži pre nepune 23 godine i da sam odrastao u Modriči. Imam poštovanja prema svim klubovima za koje sam nastupao: Modriču, šamački Borac, Orašje. Mislim da sam u tim sredinama na svoj način stasavao i dozrevao i da sam sada spreman i za najveća domaća ostvarenja“, kaže on.

Robusni štoper kao da najavljuje borbu Orašja za šampionski tron i povratak u „elitu“ BiH.

„Ja to nisam rekao, ali i ne bežim od toga. Žarko bih želeo da se to ostvari. Nisam pola godine bio u Orašju. Znam da 'labudovi' igraju dobar, brz, moderan fudbal. Ne znam u kakvom je stanju ekipa, ne znam kakve su ambicije rukovodstva kluba. Sigurno je da se želi uvek bolje i više. Angažovali su trenera Marka Stojića, pa iskusnog Darija Puri ća i Zorana Brkovića. Novi član Orašja je i Milovan Novaković. Eto, povratak sam ostvario i ja. Biće to lepa i velika sportska porodica“, zaključio je štoper Vlado Kprivica u novoj i lepoj fudbalskoj priči koja će s proleća da buja i raste.

I na uspeh da miriše...