XS
SM
MD
LG

"GRAĐEVINARKE" uz najbolje na 42.BFW

 

Ovogodišnji Belgrade Fashion Week koji je trajao od 28. oktobra do 3. novembra, zvanično je završen tradicionalnom dodelom nagrada.

Domaćin svečane dodele nagrada ovoga puta bio je glamurozni restoran Credo hotela Marriott.

Tokom 42. izdanja Beogradske nedelje mode, etablirani majstori mode su iznova dokazali svoj kvalitet, a prisustvovali smo i revijama atraktivnih domaćih i stranih brendova. 

Gošće Belgrade fashion week-a bile su i fudbalerke Rada, popularne "građevinarke" koje su svojim defileom pokazale da su i na pisti podjednako spretne kao na zelenom tepihu. 

Radovke su na sportskoj sceni Srbije postale sinonim za humanost, a u to ime stigla je i adekvatna nagrada.

Naime specijalnu nagradu za podršku   projektu "Jači od straha" koji je i obeležio ovogodišnji BFW,  u ime ŽFK Rad preuzela je Jelena Polić, osnivač i kapiten kluba sa Banjice. Jeleni je nagradu uručio Jovan Vojinović iz agencije Golin i      Nenad Radujević direktor BFW.

 

"Ovo je sjajno iskustvo za naš klub, malo je reći da sam oduševljena!

Prošetati pistom na najvećem modnom dešavanju u zemlji ne može nikoga ostaviti ravnodušnim, a posebno ako ste iz skroz druge  branše. Pokazale smo da fudbal i moda u našem slučaju i tek kako idu zajedno, da se na svim poljima može biti podjednako uspešan, a vodilja svemu tome je upravo HUMANOST.

Podrška ovakvom projektu na sve nas ostavila je najjači utisak i naravno da se na ovome neće završiti. Ali da ne dužimo previše  ova nagrada najviše govori o svemu do sada postignutom" 
 izjavila je Jelena Polić.