XS
SM
MD
LG

0 : 2
Poluvreme
0 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Alfa Modriča jesenji šampion

19.11.2017 Slađan Jeremić

MODRIČA – Fudbaleri Alfa Modriče pobedili su domaći i solidni tim Vranjaka sa 2:0 i tako postali šampioni prvog dela sezone na drugoligaškom „zapadu“. Međutim, šampionsko slavlje pokvario je Bojan Vujanović iz Gradiške koji je kao glavi sudija bio i glavna figura utakmice (čitaj: najtamnija figura susreta).

Prvo je u 26.minutu, da niko ne zna zašto, pokazao javne opomene Goranu Lukiću i Nebojši Prljeti, a onda i još jednom broju igrača gostiju. Slično su prošli i neki od igrača Vranjaka. Kulminacija bezobrazluka Vujanovića viđena je u 56.minutu. Na loptu su pošli golman Vranjaka Miroslav Lukanović i poluga igre gostiju Nebojša Prljeta. Čuvar mreže domaćih pre je došao do lopte, Prljetina noga ostala je u vazduhu, oba su se poverdili i ukazana im je lekarska intervencija. Kada su se oporavili, Nebojša Prljeta je dobio drugi žuti karton i morao je u svlačionicu. A da nije bilo izmišljene prve javne opomene, ne bi bilo ni isključenja fudbalera gostiju.

Dakle, Bojan Vujanović razmišlja i o fudbalskom proleću, čini ustupke drugim ekipama iz gornjeg dela tabele kako bi se Alfa Modriča po svaku cenu saplela i zaustavila na putu do Prve lige Republike Srpske.

Što se golova tiče, prvi je delo Dragana Radića u 31., a drugi Miloša Ilića u 51.minutu. Oba tima su stvorili još nekoliko prilika za postizanje pogotka. Gledaoci mnogobrojni za drugoligaške prilike.

Alfa Modriča je zasluženo jesenji prvak Druge lige Republike Srpske, grupa „Zapad“.

Vranjak – Alfa Modriča 0:2 (0:1)

Stadion: Centar. Gledalaca: 250. Sudija: Bojan Vujanović (Gradiška) . Strelci: Radić u 31.i M.Ilić u 51.minutu. Žuti kartoni: D.Kojić, Savić(Vranjak), Buljić, Lukić, N.Prljeta, M.Ilić(Alfa Modriča). Crveni karton: Nebojša Prljeta (Alfa Modriča) u 56.minutu.

VRANJAK: Lukanović (od 70.min.S.Kojić ), Ristić , Spasojević , D.Kojić (od 59.min.Todorović ), Rakić , Gerusi , Č.Stojanović (od 62.min.Savanović ), Mikelini, Jagodić, S.Stojanović , D.Savić .

ALFA MODRIČA: M.Đurić , M.Ilić (od 62.min.S.Sarkić ), Kojić , Dudić , N.Prljeta , Buljić , Radić, Trifković , Lukić , N.Ilić (od 89.min.Galešić ), Lazareski (od 58.min.O.Đurić ).

Igrač utakmice: Ratko Buljić (Alfa Modriča) .

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Vranjak Alfa Modriča
Kiksi je ocenio igrača
Kiksi je ocenio igrača
Kiksi je ocenio igrača
Kiksi je ocenio igrača
EmreEEe je ocenio igrača
msladjan78 je ocenio igrača
msladjan78 je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača