XS
SM
MD
LG

3 : 0
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Ide Željo punim gasom

07.10.2017 Administrator DC

Fudbaleri Željezničar Sport tima pobijedili su Napredak iz Donjeg Šepka rezultatom 3:0. u utakmici 9. Kola Prve lige RS.

Željezničar Sport tim došao je u vođstvo već u 4. minutu.  Nakon dubinske lopte u odbrani Napretka došlo je do velikog nesporazuma golmana Gorana Maksimovića i štopera gostiju Srđana Sladoja što je iskoristio Bojan Maarković kojem nije bilo teško da loptu pošalje u praznu mrežu.

Novu priliku domaći su imali u 11. minutu Jokanović je prošao po desnoj strani vratio povratnu loptu, na koju je natrčao Marković ali je njegov udarac zaustavila prečka. Isti igrač pokušao je i četiri minuta kasnije ali je ovaj put dobro intervenisao golman Napretka Maksimović.

Napadač Željezničar Sport tima Marković bio je u dobroj prilici i u 17.  minutu, izašao je sam pred golama ali je iskosa s desne strane loše šutirao pa je Maksimović zaustavio njegov udarac.  

U 28. Minutu sa oko 20 metara pokušao je i Bilal, dobro je šutirao ali je golman domaćih ponovo bio na mjestu.  Marković je pokušao i u 36. minutu ali je šutirao pored gola.

Odmah na otvaranju drugog poluvremena Željezničar Sport tim dolazi i do drugog pogotka, nakon akcije Krunića i Markovića ovaj drugi je šutirao ali je izblokiran, lopta je došla do Bosančića koji uz pomoć odbrambenih igrača Napretka šalje loptu u mrežu.

Najbolju priuliku gosti su imali u 48. minutu kada je nakon centašuta Matića dobro šutirao Veselinović ali je golman Kukrika odlično intervenisao. Samo minut kasnije poslije gužve u šesnaestercu domaćih Jevtić je  šutirao ali je njegov udarac zaustavila stativa.

Na 3:0 čekalo se do 53. minuta, Krunić prolazi po desnoj strani odlično centrira, a Dejan Bosančić ponovo trese mrežu Napretka.

Branislav Krunić i sam je bio u prilici da postigne gol ali je nakon slolo akcije njegov udarac odbranio Maksimović. Još jednom golman gostujućeg sastava odlično interveniše u 84. minutiu kada je sa ruba šesnesterca dobro šutirao Petković.  

ŽELJEZNIČAR SPORT TIM – NAPREDAK 3:0 (1:0)

Stadion u Krupi. Gledalaca 100. Sudija: Velimir Trivić (Modriča). Žuti kartoni: Petković (Željezničar Sport Tim), Trifković, Sladoje, Jevtić (Napredak). Strijelci: Marković u 4., Bosančić u 47. i 53. minutu (Željezničar Sport tim).

ŽELJEZNIČAR SPORT TIM: Kukrika, Pavlović, Šaula, Tadić, Bosančić, Marković (od 66. Šatara), Jokanović (od 90. Nježić), Malić, Petković, Bilal, Kuzmanović (od 46. Krunić)

NAPREDAK: Maksimović, Zarić, Trifković, Miailović, Sladoje ( od 46. Veselinović), Pantić (od 46. Stojanović), Jevtić (od 77. Lukić), Mitrović, Jovanović, Marić, Matić. 

Bosančić i Krunić

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Željezničar Sport Team Napredak
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača