XS
SM
MD
LG

0 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Sloga 2 kao Sloga 1

29.10.2017 Jagoš Jagoš

Derbi Druge opštinske lige grupa "Bijeljina" između  drugog tima Sloge iz Gornjeg Crnjelova i OFK ZENIT opravdao je očekivanja. Po kišovitom vremenu, na solidnom terenu, viđena je jedna prilično izjednačena, prava muška utakmica prepuna duela na sredini terena. Obje ekipe pokazale su izraženu želju za pobjedom i sportski motiv, jer je ulog bila, i jednima i drugima toliko željena, jesenja titula. 

U 83. minutu Sloga  ostaje sa igračem manje, jer je isključenje zaradio iskusni Kapikul. Međutim, nakon toga momci su zbili redove, a na scenu stupa glavni akter današnje utakmice, a ko bi drugi nego Branko Zelenović. Momak koji je prvu polusezonu obilježio svojim golovima, danas postiže nova dva, prvi u 86. minutu, a drugi u sudijskoj nadoknadi za veliko slavlje svih iz Slogine ekspedicije na Zenit areni. Na taj način zacementirao je sebi mjesto na čelu liste strijelaca lige sa 15 postignutih pogodaka.

Predsjednik  Sloge Zlatko Krbanjević, cijeli stručni štab i igrači iz A tima danas su bili prisutni na utakmici i pružili podršku svojim kolegama i to je slika na koju su  iz FK Sloga ponosni. Porodična atmosfera koja vlada u klubu svakako da je nešto što doprinosi uspjesima svih selekcija. 

Danas prva ekipa u 12. kolu Druge lige dočekuje "Jedinstvo" iz Brčkog i vjerujeu  da će uloge biti zamijenjene, momci iz druge ekipe će navijati, a prvotimci eventualnom pobjedom obezbijediti jesenju titulu tri kola prije kraja jesenjeg dijela prvenstva.

Utakmica je na programu na stadionu u Velikoj Obarskoj sa početkom u 14:30 časova.

Opštinske lige Opštinske lige Druga Opštinska liga RS – Bijeljina – Istok Zenit Sloga 2
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača