XS
SM
MD
LG

0 : 7
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Govedarica brojao do četiri,a Slavija do sedam

11.10.2017 DragiÅ”a Ćorsović

Slavija iz Istočnog Sarajeva zasluženo je prošla u novu rundu Kupa Republike Srpske. Pitanje pobednika se nije uopšte postavljalo, u ovom susretu. Gosti su bili agresivniji, dinamičniji, prodorniji i na kraju stigli do sedam golova. Prvo ime ovog susreta bio je Miljan Govedarica napadač Slavije. On je u četiri navrata matirao golmana Mladosti. Pre njega u strelce su se upisali Antić, Stojanović i Veljović. Posebno treba istaći da je meč bio izuzetno fer i korektan i da ni jedan igrač nije zaradio javnu opomenu.

Ovom pobedom tim Slavije je pokazao da se nalazi u dobroj formi i da će sigurno u narednom prvoligaškom susretu, a idu u Janju na megdan Podrinju, imati šta da pokažu i traže.  

Mladost (Bajnici) – Slavija  0:7 (0:4)

Bajnici. Stadion Mladost. Sudija: Bojan Panić. Gledalaca: 50. Strelci: Antić 10. Stojanović 21. Veljović 22. Govedarica 42. 53.63.70.  

Mladost: Kesić, Mitraković, Jeremić (od 46. Lipovac), Kojadinović, L. Sember , Žugić, Zelenac, ( od 58. O. Sember) Banjac (od 65. Zec), Dumonić, Dragojević, Jerinić.

Slavija: Nedžibović, Milenković, Pušara, Stojanović, Popovac (od 46. Berjan), Marković ( od 46. Janković)  , Prutina ( od 58. Babić) , Antić, Govedarica, Popović, Veljović.

Ostalo BiH Ostalo BiH Kup Republike Srpske Mladost(B) Slavija
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača