XS
SM
MD
LG

71 : 66
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Bratunac poravnao u seriji

26.04.2018 Jelica Vujanović

KoÅ”arkaÅ”i Borca poraženi su večeras u Bratuncu od istoimenog domaćina rezultatom 71:66 u drugoj utakmici finalne serije plej-ofa za Å”ampiona Republike Srpske, te je rezultat izjednačen, s obzirom da je, podsjetimo, Borac u Boriku trijumfovao rezultatom 64:50. Treća utakmica igra se u srijedu (2. maj) u dvorani Borik, koja je zauzeta u danima predstojećeg vikenda.

KoÅ”arkaÅ”i Borca poraženi su večeras u Bratuncu od istoimenog domaćina rezultatom 71:66 u drugoj utakmici finalne serije plej-ofa za Å”ampiona Republike Srpske, te je rezultat izjednačen, s obzirom da je, podsjetimo, Borac u Boriku trijumfovao rezultatom 64:50. Treća utakmica igra se u ponedjeljak (30. april) u dvorani Borik.

Meč je, mora se reći, odigran u atmosferi za najviÅ”u ocjenu: bratunačka sportska dvorana bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a gromoglasna podrÅ”ka, kao Å”to je bio slučaj i u dvorani Borik, nije prestajala nijednog sekunda. Gledajući rezultatski tok, utakmica je bila izuzetno ā€œtvrdaā€; dovoljno je samo reći da nijedna ekipa za 40 minuta nije uspjela da stvori dvocifrenu prednost.

Borac je na svojoj strani maksimalno imao plus od 4 poena i to nakon 70 sekundi igre, kada je na semaforu bio ispisan rezultat 2:6. Sa druge strane, igrači Milivoja Mlađenovića su u finiÅ”u meča, na 70 sekundi do kraja susreta, bili 8 koraka ispred Borca (63:55), koji je u meč uspio da se vrati nakon Å”to su po tri slobodna bacanja, nakon prekrÅ”aja Bogičevića i Pilindavića, realizovali Srđan i Peđa Lončar za 64:61. Imao je Bratunac na svojoj strani prednost od tri poena (69:66) na 40 sekundi do kraja, pokuÅ”ao je Peđa Lončar novim Å”utem za tri poena da donese izjednačenje svom timu, ali nije uspio, te su domaći u penal-zavrÅ”nici stigli do trijumfa i izjednačenja u seriji.

U ekipi Bratunca četiri koÅ”arkaÅ”a su postigla dvocifren broj poena: prednjačili su Zoran Kupusović i Miroslav Milidrag sa 15 poena, Miroslav Kovač je postigao 14, a NebojÅ”a Erkić 11 poena. U Borcu, Peđa Lončar je postigao 23 poena, NebojÅ”a Nikolić 15, a Srđan Lončar 13 poena.

BRATUNAC ā€“ BORAC 71:66

dvorana: u Bratuncu, gledalaca: 1000, sudije: Dragan Kralj, Božidar Radanović i Goran Stojančević.

BRATUNAC: Erkić 11, Bogičević 7, Kupusović 15, Kovač 14, Milidrag 15, Deurić 2, Alempić 2, MiloÅ”ević, Maksimović, Jokić, Deronjić, Pilindavić 5. Trener: Milivoje Mlađenović.

BORAC: S. Lončar 13, Lakić 2, P. Lončar 23, Nikolić 15, Ćulum, Kecman 6, Barbarez 3, Omerkadić, Putnik, Samardžić 2, Aničić, Stupar 2. Trener: Marko TauÅ”an.

(borac-sport, foto: borac-sport)

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga RS Play off Bratunac Borac
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača