XS
SM
MD
LG

OFK Bačka Bačka Palanka
16.02.2019 13:00
Partizan Beograd
0 : 3
Poluvreme
0 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Partizan porazio Bačku

16.02.2019 Goran Cvjetković/SrpskaCafe

Fudbaleri Partizana pobijedili su na gostovanju ekipu Bačke se ubjedljivih 3:0 u prvoj utakmici proljetnog dijela šampionata. “Crno-bijeli” su, bar dok Zvezda ne odigra svoj meč protiv Vojvodine, smanjili zaostatak na 12 bodova za liderom prvenstva.

Golove za Partizan postigli su napadači Nemanja Nikolić i Rikardo Gomeš, te krilo Goran Zakarić. Ako je sudite bar po ovoj utakmici,  ovaj dio prvenstva trebao bi biti bolji nego jesenski, kada je efikasnost bila i glavni problem “parnog valjka”.

Poveli su “crno-bijeli” već u osmom minutu kada je poslije traljavog šuta Zorana Tošića, do lopte došao Nikolić, te iz neposredne blizine nije imao problema da savlada domaćeg golmana za 1:0.

To je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena, a na sljedeci gol se čekalo 10 minuta po povratku na teren. Počeli su domaći blago da preuzimaju inicijativu, ali poslije odličnog centaršuta na 2:0 podigao je Gomeš poslije udarca glavom.

Konačan rezultat postavio je Zakarić u 80. minuti lijepim golom sa lijeve strane.

– Pokazalo se da kada rano postignemo gol sve ide lakše. Generalno sam zadovoljan igrom, ali treba to da bude još tečnije u nastavku takmičenja – rekao je strateg Partizana Bata Mirković.

Naredno kolo Partizan igra kod kuće protiv Proletera.

 

Lige Srbije Lige Srbije Superliga Srbije OFK Bačka Partizan
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača