XS
SM
MD
LG

0 : 2
Poluvreme
0 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Utakmica zavrŔena
ZavrŔeno. Sloga dobila 0:2.
90'
Gol
Sloga vodi sa 0:2. Strelac DuÅ”an Ristić.
57'
Gol
Gosti golom Ivanma Delića vode sa 0:1.
8'
Stadion u Krupi na Vrbasu Sudija: Darko Vukojević (Doboj) Sloboda: Modić, Lazendić, Peno, Savanović, Å amara, Crnomarković, Srndović, Gračanin, Vidović, SLadojević, Malinović Trener: Željko VranjeÅ” Na klupi su: Kesić, Mitrić, PeriÅ”ić, Vučković, TeÅ”anović
Sloga GC: Bodiroga, Panić, Arnautović, Ristić, NIkolić, KOmarčević, Mihajlović, Lekanić, Marković, Delić Trener: Dragan Mićić Na klupi su: Novaković, Labović, Macanović, Lazić, Vasić, Klasanović, Miljković
IzveŔtaj utakmice

Tri od tri

25.08.2018 Administrator DC

U sjajnim fudbalskim uslovima u Krupi na Vrbasu, danassu fudbaleri Sloge iz Gornjeg CrnjelovaĀ Ā gostovali ekipi Slobode iz Mrkonjić Grada i ostvarili drugu gostujuću pobjedu ove sezone. Rezultat je bio 0:2, a strijelci suĀ bili su Delić u 10. i Ristić u 57. minutu.

Na taj način suĀ se oni osamili na vrhu prvoligaÅ”ke tabele kao jedina ekipa sa maksimalnih devet bodova u prva tri kola. Srećni, zadovoljni i puni samopo uzdanja nastavljajuĀ Ā takmičenje u Prvoj ligi Republike Srpske.

Bili suĀ danas bolji protivnik i sasvim zasluženo ostvarili izuzetno zasluženu pobjedu. Probali su iĀ Ā neke nove varijante u igri i one su se, takođe, pokazale kao dobre.

'Ova situacija za nas nije nova i već godinama u kontinuitetu se nalazimo na vrhu tabele u takmičenju u kome nastupamo. Apsolutno nemamo bilo kakvu vrstu negativnog pritiska niti straha zbog toga i znamo da se nosimo sa tim. Takođe, poÅ”tujemo ligu koju igramo, kao i sve naÅ”e protivnike i tako će uvijek biti. Srećan sam i zadovoljan Å”to sve strukture kluba, od sportskog direktora, stručnog Å”taba, preko igrača do svih zaposlenih u klubu funkcioniÅ”u besprijekorno. Atmosfera je takva da svih 25 igrača jednako želi pobjedu i bodre jedni druge bez imalo sujete i to smatram naÅ”om velikom snagom. Moja misija je da svima njima omogućim najbolje moguće uslove za bavljenje sportom, a oni mi iz godine u godinu vraćaju svojim zalaganjem i rezultatima. Nalazimo se na pravom putu.' prenio nam je svoje utiske nakon joÅ” jedne pobjedeĀ Ā pre dsjednik kluba Zlatko Krbanjević.

Ā 

Sloboda MG - Sloga GC

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Sloboda Sloga
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača