XS
SM
MD
LG

3 : 0
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Tim Veleža je na svom terenu poveo sa 1:0.
3.minut '
Gol za Velež dao je Radović već u 5. minuti.
Izveštaj utakmice

Bratstvu tri komada (video)

14.10.2018 Radio Nevesinje

Fudbaleri Veleža danas su glatko porazili Bratstvo 3:0 i tako nastavili uspješan niz rezultata i stoprocentan učinak na Gradskom stadionu ove sezone. Mogli su Nevesinjci po stvorenim prilikama i do ubjedljivijeg trijumfa, ali su se napadači ispromašivali. Što se defanzive tiče, odbrana je četvrtu utakmicu zaredom bez primljenog gola. Dvostruki strijelac za nevesinjsku ekipu danas je bio Petković, a prvi je mrežu rivala načeo Radović. Gosti iz Bratunca su u pojedinim segmentima utakmice dobro kombinovali na sredini terena, ali nisu imali izglednih prilika.

Poslije deset kola Velež zauzima četvrtu poziciju na tabeli sa 17 bodova, s tim da ima i utakmicu manje pošto je susret sa Leotarom zakazan za narednu srijedu.

VELEŽ - BRATSTVO 3:0 (1:0)

Gradski stadion u Nevesinju. Gledalaca: 100. Sudija: Boško rakić (Bijeljina). Strijelci: 1:0 Radović u 5, 2:0 Petković u 71, 3:0 Petković u 74. minutu.

VELEŽ: Zurovac, Repović (O. Ivanišević), Vučetić, Petković,Šiljegović (Grubačić), Prodanović, Drašković (Kalem), Radović, Milidrag, Grujičić, D. Ivanišević.

BRATSTVO: Stevanović, Avramović (Milanović), Mijatović, Ćirković, Grujičić, Petrović, Karić, Smajlović, Kuljanin, Džanić, Sejfić.

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Velež Bratstvo
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača