XS
SM
MD
LG

2 : 4
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Hajduci osvojili Kotorsko

21.08.2018 Nenad Vasić

Fudbaleri Hajduka su na otvaranju nove sezone u komšijskom odmjeravanju snaga slavili pobjedu u Kotorskom protiv novajlije u ligi domaćeg Borcarezultatom 4:2. Prije početka utakmice predsjednik Gradskog fudbalskog saveza Doboj Zlatko Spasojević uručio je šampionski pehar Borcu za osvojeno prvo mjesto u Međuopštinskoj ligi Doboj.

Gosti dolaze u vođstvo u 39.minutu kada je lijepim udarcem sa nekih 17-18 metara mrežu domaćih pogodio Dejan Cerovac za 0:1. U 47.minutu jedna greška odbrane Hajduka, loptu je negdje na 30-ak metara od gola prihvatio Nedim Matinjanin i kao brzi voz stuštiio se ka golu zaobišavši jednog igrača i golmana i pogodio je praznu mrežu za 1:1. Osam minuta kasnije dosuđen je jedanaesterac za goste a siguran sa bijele tačke bio je iskusni Slaviša Đukanović. Igrao se 64.minut kada je u svom kaznenom prostoru Adis Mukić igrao rukom pa je ponovo dosuđen kazneni udarac i ponovo je strijelac Đukanović za 1:3. Samo četiri minuta kasnije Dejanović je u svom kaznenom prostoru oborio jednog igrača Borca pa je sudija pokazao na kreč ovog puta u korist domaćih. Siguran realizator bio je Arnel Odobašić za smanjenje rezultata 2:3. Tačku na ”i” stavio je je Zoran Živanović u 81.minutu kada je iskoristio odlično dodavanje od strane Slavena Gostića.

BORAC (K) – HAJDUK 2:4 (0:1)

Stijelci: 0:1 Cerovac u 39, 1:1 Matinjanin u 47, 1:2 Đukanović u 55. (iz jedanaesterca), 1:3 Đukanović u 64. (iz jedanaesterca), 2:3 Odobašić u 68. (iz jedanaesterca), 2:4 Živanović u 81.minutu. Stadion: Borca. Gledalaca: 100. Sudija: Slobodan Popović (Šamac). Pomoćnici: Dejan Nikolić i Stojan Blagojević (oba iz Šamca). Delegat: Nenad Vasić (Doboj). Žuti kartoni: Halilović (Borac K.), Cerovac (Hajduk).

BORAC (K): O.Imamović, Kuburić (od 26.minuta Zečević), Halilović, Mukić, A.Imamović, Bečić, Lukić (od 79. Kremić), Blažanović, Matinjanin, Odobašić, Njemčević.

HAJDUK: Božić, Savić (od 86.minuta Delić), Pejić, Petrović, Živanović, Vasić, Dejanović (od 71. Dostanić), Stevanović, Đukanović (od 69. Jovičić), Cerovac, S.Gostić.

Igrač utakmice: Zoran Živanović (Hajduk)

Fudbal Fudbal Područna liga RS – Doboj Borac(K) Hajduk
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača