XS
SM
MD
LG

0 : 5
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Pet komada Ukrine!

27.08.2018 DProda

U nedjelju 26.08. odigrano je drugo kolo PFL DOBOJ, a Ukrina je gostovala kod ekipe FK BSK Bušletić.  Po veoma tmurnom i kišovitom vremenu Ukrina je upisala nova 3 boda.

Od samog starta utakmice Ukrina je pokazala da je došla po bodove. Prvu stopostotnu šansu imao je Slaviša Prodić kada je izašao 1 na 1 sa golma nom domaćih, ali njegov atraktivni lob je završio preko prečke.

Sredinom prvog djela igre slobodan udarac za Ukrinu je izveo G. Kvržić koji pronalazi u 16 - ercu G. Prodića, a on spušta loptu za Vučića koji postiže prvenac  u dresu novog kluba.

Samo 3 minuta nakon vodećeg gola, G.Kvržić šalje preciznu loptu u prostor za S.Prodića koji nakon driblinga šutira sa ruba 16 - erca i na maestralan način plasira loptu iza leđa golmana domaćih.

Sa 0-2 se otišlo na poluvrijeme, a u drugom poluvremenu Ukrina je završila posao, koji je započela. Najprije je Simić nakon odbijene lopte šutirao sa 20- tak metara i postigao gol za 0-3.

Na 0-4 povećava S.Kvržić nakon nesebične asistencije G.Kvržića.

Tačku na sjajnu utakmicu stavlja Đuričić projektilom sa 20-tak metara  nakon asistencije S.Kvržića 5 minuta prije kraja utakmice.

Ukrina je imala i podršku svojih navijača kojima se zahvaljujemo što su došli da podrže svoj klub i u gostima. Poslije 2 kola Ukrina je lider PFL DOBOJ sa maksimalnim učinkom. 
Nakon utakmice prijatelji kluba i uprava počastili su igrače sa večerom u restoranu. 

FK"BSK" BUŠLETIĆ 0 - 5 FK"UKRINA" ČEČAVA
Vučić Dragan ⚽
Prodić Slaviša ⚽
Simić Nikola ⚽
Kvržić Slaviša ⚽
Đuričić Bojan ⚽

U sledećem kolu Ukrina u Čečavi od 17.00 dočekuje ekipu Budućnosti iz Slatine.

 

Područne lige Područne lige Područna liga RS – Doboj BSK Ukrina
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača