XS
SM
MD
LG

4 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Ukrina i dalje bez poraza

24.09.2018 DProda


Odigrano je ovog vikenda 6.kolo PFL DOBOJ, a gost u Čečavi je bila ekipa Borac Kotorsko. Iako oslabljeni ne igranjem kapitena Petrovića i štopera G. Prodića, fudbaleri Ukrine nisu u meč ušli spuštenog koplja.

Pred oko 150 gledaoca koji su uživali u čarima fudbala i jednoj pravoj goleadi  igrači i jedne i druge ekipe su pokazali znanje i vještinu. Od samoga početka domaćini su krenuli  silovito, redali su se napad za napadom, ali su se gosti uspjeli odbraniti i pružiti otpor.

Pokušavali su i gosti kontrama,  ali bezuspješno. Redali su se kod domaćih pokušaji G. Kvržića, S.Prodića, Vučića, Marića, ali lopta nije htjela u gol. I kao što to već biva za propuštene šanse slijedi kazna,  gosti su probili po lijevoj strani, centrirali u kazneni prostor gdje se jedan od gostujućih igrača uspijeva osloboditi svog čuvara te prvo pogađa prečku savladanog Pajunovića,  da bi nakon odbijene lopte pospremio istu u mrežu za vodstvo od 0-1. 

Ali nisu domaći oborili glave i predali  se već su krenuli i dalje u napad,  kako bi stigli do izjednačenja rezultata. Nakon jedne fine akcije G. Kvržić izbacuje po desnoj strani D.Prodića, koji mu nesebično vraća loptu na 16 metara, a Kvržić šutira uz samu stativu gostujućeg golmana ,te izjednačuje rezultat na 1-1.

Do kraja poluvremena nije bilo većih šansi, pa se na odmor otišlo sa 1-1.

U drugom poluvremenu domaći su krenuli sa centra i u prvom napadu odmah nakon znaka sudije krenuli silovito ka gostujućem golu, loptu na lijevu stranu dobija Kovaljesko, te probija u kazneni prostor i pronalazi na drugoj strani S. Prodića koji preokreće rezultat na 2-1.

Od tog momenta domaći su preuzeli terensku inicijativu, ponovno se u prilici pronašao S. Prodić koji sam izlazi pred golmana, ali njegov lob udarac ne završava u mreži .

Nakon  jednog kornera za domaćina sa desne strane S. Prodić centrira, a najvišlji u skoku S. Kvržić pogađa glavom za 3-1.  Ali nisu se gosti predavali,  pa su ubrzo stigli do smanjenja rezultata 3-2.

A konačnih 4-2 postavlja G. Kvržić svojim drugim golom na utakmici. Nakon 6. kola ekipa Ukrine iz Čečave zauzima lidersku poziciju na tabeli sa 16 bodova. Ukrina u sledećem kolu putuje u Pelagićevo. 

Fk „ Ukrina " 4-2 Fk „ Borac "
G. Kvržić  ⚽
S. Prodić ⚽
S. Kvržić ⚽
G. Kvržić ⚽

Područne lige Područne lige Područna liga RS – Doboj Ukrina Borac(K)
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača