XS
SM
MD
LG

93 : 64
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Studenti pali u Mrkonjiću

03.02.2019 Tekst i foto: Slobodan Dakić

MRKONJIĆ GRAD-Košarkaši Mladosti u 14.kolu Premjer lige BiH savladali su Student iz Mostara 93:64.Pobjeda Mrkonjićana je zaslužena jer su tokom cijelog meča imali prenost, koja je polovinom četvrte četvrnine iznosila i 31 poen razlike.Mladost u šampionatu ima skor devet pobjeda i pet poraza, a gosti četri pobjede i deset poraza.

 Trener Mladosti Goran Sladojević, kaže da je ovom pobjedom njegova ekipa na  korak plasmana u Ligu za prvaka.

-Dovoljna nam je još jedna pobjeda.Međutim, naš je cilj da u svakoj utakmici do kraja šampionata idemo na pobjedu. I da se u Ligi za prvaka plasiramo u polfinale, a zašto ne i u finale.Mislim da dobro igramo i da po igri zaslužujemo tokav plasman- rekao je Sladojević.

Streteg Mrkonjićana ističe da je njegova ekipa u ovom meču došla do pobjede lakše nego što se očekivalo.

- Iskreno ja sam se pribojavao ovoga meča, jer smo u Tuzli nakon vodstva nesrećeno izgubili utakmicu.Nije lako bilo psihički podići igrače, ali su oni odigrali odlično i zasluženo smo pobjedili - kaže Sladojeivić.

Trener gostiju Samir Lerić, koj je jedno vrijeme nosio dres Mladosti vidno je bio utučen zbog visokog poraza njegove ekipe.

- Šta reći kada utakmicu izgubiš sa 29 poena razlike.Jednostavo nas nigdje nije bilo na parketu, osim u prva dva tri minuta.Nije nas služio šut.Promašivali smo zicere , gubili lopte....Mladost je igrala sjano i čestitam im na pobjed, jer su već sada obezbjedili plasman u Ligu za prvaka- rekao je Lerić.

 U domaćem satavu Stefan Mitrović postigao je 20, dok je kod gotiju sa 22 poena najefikasniji bio Jalan Ros. 

Premijer liga Premijer liga Prvenstvo BiH Mladost Student
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača