XS
SM
MD
LG

Dinamo Vranje
Smederevo 1924 Smederevo
3 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Kalinić: Protiv Smederevaca nas zanima isključivo pobeda

03.08.2019 srbijasport.net

UroÅ” Kalinić. Foto VranjeNews

Dinamo fokusirano i ambiciozno očekuje duel sa novajlijom u Prvoj ligi, ekipom Smedereva. Želja je samo jedna - trijumf u orvom ovosezonskom meču na Stadionu Jumko. - Tim iz Smedereva se znatno pojačao ove sezone i očekuje nas težak zadatak.

Ā 

Izuzetno poÅ”tujemo i cenimo rivala, imaju dobar sastav, dolaskom novih igrača igraju dosta brže. Međutim, ne sumnjam u svoje momke. Igramo na domaćem terenu, pred naÅ”om publikom i zanima nas samo pobeda ā€“ rekao je UroÅ” Kalinić, trener Dinama.

On nije imao dilemu u vezi sa sastavom.

- U meču sa Smederovom računamo na nove igrače. Pojedinci se joÅ” uvek nisu u potpunosti pripremili i uklopili, ali uskoro očekujemo i njihovo priključenje. Problem defanzive polako reÅ”avamo, a ovih dana očekujemo dolazak Å”topera iz Crne Gore. Novi napadač Mladen Popović sigurno će se naći u konkurenciji.

Dinamo je uspeo da zadrži okosnicu tima iz prethodne sezone i igrače koji se već dobro poznaju. Ukoliko dovedemo joÅ” nekoliko igrača koji se lako uklapaju, imaćemo jako dobar sastav - kazao je strateg Dinama.

Kapiten Mlađan Stevanović treću sezonu predvodiće ā€žÅ¾uteā€œ u prvenstvenoj trci.Ā  - Ispali smo iz Super lige, ali smatram da imamo dobar tim koji sigurno obećava povratak.

Tokom leta ekipa iz Smedereva se dobro pojačala i predstavljaju dobar kolektiv sa odličnim trenerom. Međutim, Dinamo igra na svom stadionu i to nas dodatno motiviÅ”e. Nadam se da će navijači doći u velikom broju da nas podrže i pruže nam podrÅ”ku u novoj sezoni ā€“ poručio je Stevanović.

UIGRANOST PROBLEM

Kalinić se osvrnuo i na tok priprema u Severnoj Makedoniji.

- U Ohridu smo trenirali visokim intenzitetom i dobro smo odradili desetodnevne pripreme. Imali smo problem tokom boravka, jer su pojedini igrači doŔli u poslednjoj nedelji. Nismo joŔ uvek uigrani, ali smo dobro pripremljeni i spremno dočekujemo Smederevo.

Utakmica između Dinama i Smedereva odigraće se u nedelju 4. avgusta u 17.30 na Jumkovom stadionu

Lige Srbije Lige Srbije Prva liga Srbije Dinamo Smederevo 1924
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača