XS
SM
MD
LG

1 : 1
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Obradović trese mrežu Sutjeske. Vodi Mladost 1:0.
Gol
Hladan tuš za domaćina. Sutjeska je došla do gola.
Utakmica završena
Izveštaj utakmice

Golovi Mladost - Sutjeka /video/

14.09.2019 Administrator DC

ROGATICA – Poslije dva teška poraza na gostovanjima kod Jedinstva u Brodcu i Drine HE u Višegadu i primljenih po šest uz data tri gola, bilo je teško očekivati da će se igrači Mladosti oporaviti i na domaćem terenu odigrati dobro protiv bivšeg i favorizovanog prvoligaša Republike Srpske, fočanske Sutjeske.

Ipak, desilo se. Iako oslabljeni neigranjem nekoliko standardnih prvotimaca, vratili su se igri. Bili su bolji partner, stvarali šanse i promašivali ili im je zicere skidao golman gostiju Šehovac.

 

 

Da su Močević i drugovi iskoristili bar polovinu od stvorenih šansi iz kojih je bilo teže promašiti nego dati gol, realino bi bilo da je krajnji rezultat bio negdje 4:1. Ovako, 1:1 je nerealno, jer su gosti iz Foče jednom uputili udarac na gol Mladosti i odnijeli kući za njih kao kuća vrijedan bod.

Igračima Mladosti ostaje da žale za tim bodom, jer je on odnio i onaj treći. Biće im teško da ih nadoklade u preostalom dijelu jesenje sezone. Jer, već naredne nedjelje idu Drini u Zvornik, a onda dočekuju Glasinac 2011, kome takođe ne cvijetaju ruže.

 

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Mladost (R) Sutjeska