XS
SM
MD
LG

7 : 3
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Sigurno Nevesinje

08.12.2019 Administrator DC

Ekipa Nevesinja je sinoć, kući rezultatom 7:3 bila bolja od, do ovog meča neporažene ekipe u prvenstvu, Kmf Brcko Zdravlje Brcko, u okviru derbija 5. kola Prve lige RS.

 

Nakon dva vezana poraza, u Kup-u BiH i prvenstvu RS, znali asu domaći  da u ovom susretu moraju osvojiti sva tri boda i tako se što brže vratiti u borbu za prvu poziciju.

Za protivnika niu imali nimalo laku ekipu. Dovoljno je bilo znati da se radi o bivšem premijerligašu i ekipi koja u dosadašnjem dijelu prvenstva ne zna za poraz, te zauzima drugu poziciju na tabeli.

U derbi su Nevesinjci ušli u šampionskom duhu, pošto je delegacija FSRS igračima prije početka susreta uručila pehar i medalje za osvojeno prvenstvo RS u sezoni 2018/19.

Kao ni nekoliko utakmica ranije, nisu domaći mogli računati na povrijeđenog Vučetića.

Gosti iz Brčkog su iznenađujuće poveli u 3. minutu golom Milakovića, ali domaći momci se već idući napad vraćaju, te na 1:1 poravnava Miljan Gutić.

Do odlaska na odmor uslijedio je potpuni preokret. U 5. minutu je mrežu gostiju zatresao Ante Millicevic, a konačnih 3:1 u prvom poluvremenu postavio je iskusni Dalibor Pudar.

Na otvaranju drugog dijela na 4:1 povisuje Ante Millicevic, a prednost od ubjedljivih 5:1 donosi Kljakić Goran.

U 29. i 31. minuti Brčko Zdravlje sa dva brza gola Demonjića smanjuje na 5:3, ali do kraja susreta  Nevesinjci postižu još dva pogotka za konačnih i ubjedljivih 7:3. Strijelci su još po jednom bili Miljan Gutić i Dalibor Pudar.

 

Futsal Futsal Prva liga RS Nevesinje Brčko Zdravlje
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
AmeHole je ocenio igrača