XS
SM
MD
LG

3 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

KMF "Šampion" prejak za futsalere Jahorine

20.11.2019 Čedo Matović

Jahorina, Pale

 

Posle neuspjeha na otvaranju sezone u Kotor Varoši (8:3) futsaleri Jahorine u sklopu drugog kola prvenstva Republike Srpske u Palama u dvorani "Peki" sinoć su upisali i drugi poraz, nadigrani su od KMF "Šampion" iz Laktaša razultatom 3:6.

Domaćini su loše ušli i meč, već u 6. minuti bili su u zaostatku (0:2). U nastavku tražili su priliku za preokret, ali nisu imali snage, a na kraju uslijedio je poraz te će Paljani prve bodove tražiti u narednim susretima.

Gosti iz Laktaša pokazali su više, četverostruki strijelac Dragan Sremac bio je junak pobjede, zasluženo slavlje su "pogurali" Saša Glamočić i kapiten Ostoja Došlov, a za Paljane su pogađali: Danijel Trbo, Miloš Košarac i Gojko Kozić.

 

Posle odigrana dva meča Jahorina je bez bodova, a u 3. kolu narednog vikenda ( 23/24. novembar) Paljani gostuju u Nevesinju.

U ostalim mečevima, u Banja Luci Policajac je bio prejak za Kotor Varoš (5:2), u Brčkom, Brčko Zdravlje i Glasinac igrali su bez pobjednika (5:5), a Nevesinje je bilo ubjedljivo u Brodu (1:6).

KMF "Jahorina" Pale - KMF "Šampion" Laktaši 3:6 / 1:3

Dvorana "Peki"
Gledalaca oko 70

Sudije: Zoran Soknić / Istočno Sarajevo, Bojan Pejić / Sokolac, Marko Domazet / Istočno Sarajevo

Strijelci: 0:1 Dragan Sremac 1, 0:2 Dragan Sremac 6, 1:2 Danijel Trbo 11, 1:3 Saša Glamočić 12, 2:3 Miloš Košarac 21, 2:4 Ostoja Došlov 22, 2:5 Dragan Sremac 31, 3:5 Gojko Kozić 32, 3:6 Dragan Sremac 38

Žuti kartoni: Aleksa Cerovina / Jahorina, Dragan Sremac / KMF Šampion

Jahorina: Milan Dabarčić, Gradimir Miladinović, Dejan Obradović, Strahinja Čvoro, Danijel Trbo, Aleksa Cerovina, Miloš Košarac, Miloš Koroman, kapiten Nikola Živković, Ilija Đukić, Gojko Kozić, Đorđe Lazić, Ognjen Jevtović

Šampion: Predrag Bekić, Dragan Sremac, Bojan Vučić, Siniša Branković, Saša Glamočić, Igor Savić, Nedeljko Grabovac, kapiten Ostoja Došlov

 Prva liga Republike Srpske
Parovi: 3. kolo (23/24. (novembar)
Glasinac - Brod
Kotor Varoš - Brčko Zdravlje
Šampion - Policajac
Nevesinje - Jahorina

Šampion, laktaši

 

Futsal Futsal Prva liga RS Šampion Jahorina
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača