XS
SM
MD
LG

63 : 86
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Buldogsi zaledili Sokolac na -23 i upisali prvu pobjedu

14.11.2020 Đ. MaleÅ”ević

Foto: Mladost-Buldogs

KoŔarkaŔi Mladost-Buldogsa, upisali su prvu pobjedu u sezoni. Buldogsi su slavili u gostima kod Sokolca, rezultatom 86-63.

Meč nije dobro počeo za Buldogse. Sokolac je sjajno otvorio susret te su poveli sa 20-4. Međutim, ekipa Aleksandra Bokura pronaÅ”la je dobar ritam. Serijom 11-0 vratili su se u igru. Na kraju je Sokolac dobio prvi period sa 22-17. Sokolac je čuvao prednost do sredine drugog perioda. Buldogsi potom prave preokret, dobro zavrÅ”avaju prvo poluvrijeme i na odmor odlaze sa pet poena prednosti.

U trećem periodu, Buldogsi su zaigrali fantastično u odbrani. Na krilima sjajne odbrane, Buldogsi prave seriju 17-2 i dolaze do 20 poena prednosti. Na kraju su sa 16 poena prednosti uÅ”li u poslednji period. Buldogsi su održavali vodstvo u poslednjem periodu. Domaći su pokuÅ”avali da se vrate ali ekipa Aleksandra Bokura im nije dala ni promil Å”anse za povratak i na kraju su Buldogsi rutinski priveli meč kraju.

Buldogse je do pobjede predvodio Nemanja Stanković sa 22 poena, 13 asistencija i čak Å”est ukradenih lopti a Veljko Čečavac je dodao 17 poena i 22 skokva. Pečenica je predvodio domaće sa 25 poena.

Buldogsi su sada na skoru 1-3 dok su domaći na 0-4.

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga RS Sokolac Mladost Buldogs
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača