XS
SM
MD
LG

Nottingham Forest Nottingham
30.04.2022 16:00
Swansea City Swansea
5 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Petarda Notingema, slavio i Bormut pa će međusobnim duelom odlučiti ko ide u Premijer ligu

30.04.2022 Đ. MaleÅ”ević

Foto: Leeds Live

U pretposlednjem kolu ČempionÅ”ipa, Notingem je ostvario ubjedljivu pobjedu. Ekipa Stiva Kupera savladala je njegov bivÅ”i klub Svonsi sa 5-1.

Autogolom Kristija, Forest je poveo sa 1-0. Gostima izjednačenje donio je Osborn. U nastavku, Ŕou Saridža. Saridž je postigao tri gola a konačan rezultat postavio je Majten. Notingem je nastavio pobjedom jurnjavu za Bormutom koji je sa 3-0 savladao Blekburn u gostima. Solanke je dao prvi a potom je dva gola dao Biling.

Između ova dva tima je tri boda razlike u korst Bormuta a u utorak će igrati zaostali meč na jugu Engleske i taj meč će vjerovatno odlučiti ko uz Fulam ide direktno u elitu. Nakon pobjede kod Koventrija sa 2-1 i Hadersfild ima tri boda manje od Bormuta ali je njima potrebno pravo malo čudo da budu drugi na kraju.

Milvol je ostao u igri za plej of. Nakon Å”to je Å efild sa 2-1 sinoć savladao Kvins Park, Milvol je imao obavezu dobiti ekipu Piterboroa i to su i uradili. Golovima Afobea i Savila te autogolom Najta, slavili su sa 3-0. U borbi za plej of ostao je i Midlzbro jer je savladao Stouk sa 3-1.

Međunarodni fudbal Međunarodni fudbal Engleska: Championship Nottingham Forest Swansea City
Jasss je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača