XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Omladinac - Inđija 2:1

Stadion Fudbalskog kluba Jedinstvo iz Stare pazove je bio domaćin trening utakmici koju su odigrali Omladinac iz Novih banovaca i Inđija. Trećeligaš je na kraju meća uspeo da savlada prvoligaša sa rezultatom, 2:1. Igrači "domaćina" su u prvom poluvremenu vešto iskoristili greške gostujućeg tima i lagano su realizovali prednost iz tih situacija. Golman gosta Knežević ni u jednoj situaciji nije bio u mogućnosti da spreči strelce Miodragovića i Labovića. Sa druge strane Inđija je dva puta pogađala stativu gola golmana Jagodića, a jednom se i njegova prečka zatresla.

U drugom delu meča Inđija stiže do gola iz penala. Siguran sa bele tačke je bio kapiten Mile Vujasin. Pokušavali su gosti da bar poravnaju rezultat do kraja meča, ali silne izmene su ta nastojanja i usporila. Na kraju stiče se utisak da je Omladinac spreman za start prvenstvene trke dok Inđija još traži tim koji će nastupiti na prvoligaškoj sceni.

Strelci: Miodragović i Labović - Omladinac, Vujasin (penal) - Inđija

Omladinac: Jagodić, Gajić, Maksimović, Brkić, Radojčić, Miodragović, Spasić, Ivetić, Petronijević, Ležajić, Labović. Igrali su još: Pejčinović, Zogović, Jeftić, Šašić, Medić, Ramović, Predović. Trener: Dragan Stevanović.

Inđija: Knežević, Valentić, Marković, Ungar, Kovačević, Saša Nikodijević, Vujasin, Krstanović, Mojsilović, Slađan Nikodijević, Jovančić. Igrali su još: Jeveričić, Srbijanac, Bulat. Žerađanin, Stoiljković, Đokić, Banjac, Vraštanović, Bajić, Počuča. Trener: Spasoje Jelačić.